- 19 Aralık 2020
- 8.242
- 35.379
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şifa olsun inşallahSabah erkenden haçamatımı oldum sırtım içinde askılı bir gecelik giydim.Eşimle aramızda konuşuyoruz haçamacı kadın bedenin nefes alır rahatlarsın inşaallah şifa olsun diye beni uğurladı.
Küçük kız atladı onun için havalandırma deliklerimi açtılar.dedi
Görüşmüyorum eşim annesiyle iletişimde görüşüyor çocuklarda istediği zaman görüşüyorlar arıyorlar.Efser ablam kv'n ne oldu görüşüyor musunuz şuan merak ettim, yanınıza mı geldiler onlarda?
Bende hep 2 paket koyarim
İki tane kat farkı göreceksin hiç merak etme. Bu benim püf noktam vay bee diceksin.
Benim mutfakla aram iyidir bunu da kendim keşfetmiştim.Senelerdir böyle yaparım.
Sonrasında;İyi öğlenler herkese. Dün yazamadım, pek de bir şey yapamadım.
Gün içinde su kesikti hep. Ara ara gidip geldi. Geldikçe yarım saatlik programa çamaşır attım. Bu şekilde iki makina çamaşır yıkandı. Kahvaltı hazırlama toplama, yatakları toplama faslı oldu. Bir de çorba yaptım, ana yemeği dışarıdan söyledim. Gece de yürüyüş yaptık. Gelince hemen kızı uyutup yattım ben de.
Bugün ise;
Bizim ve kızımın yatağını topladım. Kızımı düzenli olmaya, eşyalarını toplaması gerektiği konusunda teşvik ediyorum uzun zamandır. Kendince yapıyor bir şeyler. Ben üstünden geçiyorum o görmeden.
Kahvaltı hazırladım, sonrasında mutfağı topladım, elde yıkanacakları yıkadım,
Bulaşık makinasını çalıştırdım,
Bir aydır evde karınca istilası var. Ekmek ısıtacaktım bir baktım tost makinasının içi kaynıyor. Zarar vermemeye çalışarak topladım onları. Sonra makinanın plakalarını ve durduğu dolabı temizledim. Çalıştırmadım makinayı ısıtma bölümüne de girmişlerdir diye,
Üç makina çamaşır yıkandı,
Şimdi mutfak bezleri, masa örtüleri yıkanıyor,
Bekleyen tüm çamaşırları katlayıp yerleştirdim,
Eşim öğlen yemeğine geldi. Bir şeyler hazırladım, elde yıkadım çıkan bulaşıkları da.
Kızı uyuttum. Öğlen uykusu yine çok geç kaldı. O uyurken kahve içip biraz oyun oynamayı düşünüyorum.
Yazıyor noldu ki?Nego yazmıyor mu?
Yoğunluğu vardırMerak ettim sık görmüyorum da