- 2 Ağustos 2013
- 34.181
- 101.821
Çok kişi varSay baştan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok kişi varSay baştan
Canım ablam kolay mı yaşanılanlarBu aralar çok odaksızım kuzum inan ne yapsam hep boş manasız geliyor
Benim ev paket paket dolu seviyorum ben yaDün aldım işte eşim bu ne dedi. Popüler kültürün kölesi oldum, herkes almıştı ben de aldım aşkım dedim
Ama varım diyen 1 kişiÇok kişi var
Benim gerçekten ütüm yokAma varım diyen 1 kişi
Ahahhahah doğru annemdeyim eve erken geçersem belki katılırımAma varım diyen 1 kişi
Tavuk göğsü yapayım iyi fikir. SSarmam ve böreğim var yanına poğaça yapsam abartı mı olur kabartma tozlu iyi yapayım kolaysa mayam yoktu çünküFırında pişmeyen ocakta pişen puding ya da tavuk göğsü
Patatesin ya kendisi ya da salatası
Yarım ölçü kabartma tozlu poğça çok çabuk pişiyor
Börek varsa yeterliyse poğçaya daha gerek yok sanki salata gibi bir şey yapTavuk göğsü yapayım iyi fikir. SSarmam ve böreğim var yanına poğaça yapsam abartı mı olur kabartma tozlu iyi yapayım kolaysa mayam yoktu çünkü
Tamam aynen öyle yapımBörek varsa yeterliyse poğçaya daha gerek yok sanki salata gibi bir şey yap
Tavuk göğsü
Börek sarma
Patates salatası
Cup keklerim vardı onu da çıkarayım
Dondurma yeter tamam iyi oldu
Un miktarını arttırıyor, yumurtayı iyi çırpıyorum artık. Bazen 2 kabartma tozu koyuyorum, aynen.Mesela tane kabartma tozu kullanırsın yaparken?
Ben iki tane katarım bu püf noktam. Pinhan biliyor musun bunu denedin mi?
Şekeri, yumurtasını iyice çırparım, yumurta miktarını ve un miktarını artır belki kabına az geliyordur.
Şükrüm sonsuz çok şükürBen bi girdim o hale hala çıkamadım efser bu sefer hiç çıkacak gibi değilim
Maneviyatıma döneyim deyince dünya iyice bomboş oluyor. Geçer illaki ne diyelim.Şükrüm sonsuz çok şükür
Ne heves var nede istek çevremde tüm insanlarda bir boşvermişlik var
Sanırım Ahiretini unutucak kadar dünya hevesi yok
Dünyayı boşvererek ahiretin yok gibi dengesiz bir duygu arasında sıkışmışlık var
Şükrüm sonsuz çok şükür
Ne heves var nede istek çevremde tüm insanlarda bir boşvermişlik var
Sanırım Ahiretini unutucak kadar dünya hevesi yok
Dünyayı boşvererek ahiretin yok gibi dengesiz bir duygu arasında sıkışmışlık var
Dengede yapmak lazım dünyalık işleri de, ahiretimiz içinde. İmtihan dünyası, herşey bizim için bir sınav. Önemli olan bu sınavdan şükür ile sabır ile kolaylıkla hakkından gelebilmek.Maneviyatıma döneyim deyince dünya iyice bomboş oluyor. Geçer illaki ne diyelim.
Dengede yapmak lazım dünyalık işleri de, ahiretimiz içinde. İmtihan dünyası, herşey bizim için bir sınav. Önemli olan bu sınavdan şükür ile sabır ile kolaylıkla hakkından gelebilmek.
Rabbim gücümüzün yettiği kadar yük veriyor sırtımıza. Tevekkül edip yolumuza bakmak lazım. Neylerse mevlam güzel eyler
Dün aldım işte eşim bu ne dedi. Popüler kültürün kölesi oldum, herkes almıştı ben de aldım aşkım dedim
İki tane kat farkı göreceksin hiç merak etme. Bu benim püf noktam vay bee diceksin.kabartma tozu bir tane koyuyordum ben.