Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun fesleğenGünaydın kızlar Oğlan durdu durdu tam okula başlayacağı gün hasta oldu. Şimdi ikimizde evde hasta yatıyoruz.
O tinnoşum değildi sankiBenim kızın sacları gibi önceden arkadan çekilmiş bir fotosunu profil yapmıştı
Aaa civcivin kendi mi buuu heee tinnoşumda paylaşıyordu ama kendi değil diye biliyordum
Aaa civcivin kendi mi buuu
Bu ara sessiz okuyucu olarak hızlı baktım çıktım Teneffüscüm.
JES jesi ben de özledim gerçekten,güzel eğleniyorduk, deli dolu hatun.
İyidir inşallah
Ben iş güç modundayım.
Süpür sil topla yıka kaldır, her zamanki şeyler.
Aslında şöyle her odaya 1 günümü ayırarak, yeni taşınırmış gibi dipten bir temizlik yapasım var, herşey gözüme batıyor nedense.
Aklımdan yapıyorum, henüz icraate dökemedim.
Dönmedim kuzum hafta sonuna kadar belli olacakÖzlettin kendini ablam aklımdaydın. Malatya dan döndünüz değil mi?
bunlara alışmamız lazım galibaÇok garipti Efser bi taraf sel bi tarafta balkon demiri ıslanmadı bile.
İş varda,eşim siz gidin dedi burda imar işleri malesef durduldu onun açılıp düzenlenmesi baya zaman alacak gibi devlet okulları haliyle çok kalabalık özel okulların öğretmen katroları dağılmış kararsız kalınca eşim siz gidin dediNasılsın ablam bitti mi Malatya da işleriniz
Aa sağolasın BonusSenin alıntınla herkese yazmış olayım JES e selamlarınızı ilettim onun da soranlara selamı var.
İyi çok şükür oğlu da iyi sadece siteye gelmiyor.
Çok geçmiş olsun kuzumGünaydın kızlar Oğlan durdu durdu tam okula başlayacağı gün hasta oldu. Şimdi ikimizde evde hasta yatıyoruz.
Hayırlısı olsun abla geç olsun güç olmasınİş varda,eşim siz gidin dedi burda imar işleri malesef durduldu onun açılıp düzenlenmesi baya zaman alacak gibi devlet okulları haliyle çok kalabalık özel okulların öğretmen katroları dağılmış kararsız kalınca eşim siz gidin dedi
Amin kuzumEfser Hayırlısı olsun Efser. Aldığınız kararları içinize sindirsin Allah
Pinhan ütü var ütü her ütü de aklıma geliyorsun