- 12 Haziran 2019
- 17.545
- 106.388
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pratik şeyleri çok seviyorum ya bazen daha hızlı bitsin diye kendi kendime saat tutuyorumPratik olan her şey güzel ya üşengeç titiz farketmez. Ayrıca sen üşengeç değilsin.
Aynen derenim cam, ayna ve parlak mobilyalarda toz ve iz bırakıyor. Diğer yerleri kullanarak öğreneceğizBende kullaniyorum .kardeşim vermişti sağolsun.cok pratik guzel.benim paket bitmek üzere. Yalniz cam balkonumun cami siyah toz ve iz biraktı.camlarda denemedim.
Ama severek kullaniyorum
almam için bir neden daha oldu, ben gözlük kullanıyorumCamları aynaları koTu yapıyor ama gözlük camları parlıyor adeta penyez83 abla gözlüğü demeyi unutmusum
almam için bir neden daha oldu, ben gözlük kullanıyorum
Yalnız değilsin canım Bende saat tutarım, işe yarıyor ama, belirlenen zamanda da bitirmenin mutluluğu başka.Pratik şeyleri çok seviyorum ya bazen daha hızlı bitsin diye kendi kendime saat tutuyorum
Sen de çok tatlısın
Bonusum ben yıllardır numaralı gözlük kullanıyorum. sürekli bilgisayar başında olduğum için.Ne gözlüğü kullanıyorsun?
Evet O yüzden dedimalmam için bir neden daha oldu, ben gözlük kullanıyorum
Bonusum ben yıllardır numaralı gözlük kullanıyorum. sürekli bilgisayar başında olduğum için.
Dinginlik bitti okul kosturmacalariGünaydın nasılsınız?
Dinginlik bitti okul kosturmacalari
sen nasılsın
2 gündür okula gidip geliyorum sonra da yerimden kalkasım gelmiyorGünaydın nasılsınız?
Kızlar markette görünce hemen aldım kocişim neden aldığımı sorgulayacak ama olsunduGeçen yengemlerde gördüm onlar çok beğenmişler. Her yeri bununla siliyorum dedi kurulama yapmıyor diye hatırlıyorum ama emin olamadım şimdi. hatta benim de canın istedi alıcam
Sorgularsa onu da silKızlar markette görünce hemen aldım kocişim neden aldığımı sorgulayacak ama olsundu
Yemek yapmam lazım sonra engin tecrübelerimi paylaşırım sizinle
Bak bu fikri sevdimSorgularsa onu da sil