- 24 Aralık 2020
- 5.487
- 7.919
- 22
Ben temmuz annelerindeydim aslinda ama haziranda geldi bebisim ordan hatirliyorum demekki bu haziran bebeleri hep mi ayni o zaman
Haziran anneleri evet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haziran anneleri evet
Merhaba hoşgeldinizBen temmuz annelerindeydim aslinda ama haziranda geldi bebisim ordan hatirliyorum demekki bu haziran bebeleri hep mi ayni o zaman
Benimki de mayısta geldi valla bilmiyorum ki ya bu dönem normal demek ki. Önceden bu kadar değildi. Şimdi sürekli peşimde ağlıyor kucak istiyor. Dediğim gibi eşime bile gitmiyor çocukBen temmuz annelerindeydim aslinda ama haziranda geldi bebisim ordan hatirliyorum demekki bu haziran bebeleri hep mi ayni o zaman
Benimkide ayni onceden annemlere kayinvalidemlere birakirdim gece bile orda kalirdi emmiyordu ama son 1 aydir evde bile durmuyor mutfakta beraberiz banyoya gece o uyuyunca girebiliyorum cok bunaldim umarim gecerBenimki de mayısta geldi valla bilmiyorum ki ya bu dönem normal demek ki. Önceden bu kadar değildi. Şimdi sürekli peşimde ağlıyor kucak istiyor. Dediğim gibi eşime bile gitmiyor çocuk
Son zamanlarda onunlada durmuyor normalde esimle oglumu evde birakip disari cikabiliyordum imkani yok direksiyon derslerime bile onunla gidiyoruz sinavi gecemiycem diye korkuyorum gercektenMerhaba hoşgeldiniz
Benim kızımda haziran doğumlu o da aynı nereye gidersem arkamda asla bensiz durmuyor ama kızım babacı babasını görünce biraz rahatlıyorum
Günaydın canım nasılsın❤Günaydın
Dönem dönem oluyor öyle ama sınav zamanına denk gelmesi kötü olmuşSon zamanlarda onunlada durmuyor normalde esimle oglumu evde birakip disari cikabiliyordum imkani yok direksiyon derslerime bile onunla gidiyoruz sinavi gecemiycem diye korkuyorum gercekten
MaalesefDönem dönem oluyor öyle ama sınav zamanına denk gelmesi kötü olmuş
Ben çıkmışım sen maraton demişsinOlsunn limonsuzummm
Bende şimdi ev süpürecemm maraton yapmak isteyen varsa bekliyorum
A.slm canım.Selam kızlar
Ben daha başlamadım bileBen çıkmışım sen maraton demişsin
Bugün de poğaça yapıcam ve daha yemeğim duruyor. Geç uyanınca her iş kalıyor gerçekten.
Çok sevindim canım gerçekten çok zor bi de sen çok kafana taktın . Her şey üst üste geldi senin için. Akışına bırak olacak olan oluyor bi şekilde zaten. Sağlık herşeyden önemliA.slm canım.
Herkese merhabalar güzel hanımlar,ben bugün daha iyiyim şükürler olsun,karın kramplarım bağırsak hassasiyeti derken çok kötüydüm panik atak oldum sanırım kötü düşünceler,karamsarlık çökmüştü ruh halime.
İki gecedir uyumuyordum bugün biraz uyudum inş.düzene girer uykularım.
Rabbim kimseyi psikolojik hastalıklarla imtihan etmesin en zoru bu bence.
Benim oğlan Haziran doğumlu tam tersi bensiz dururdu bu konuda çok nadir sıkıntı yaşamışızdır.Kızım tam aksine bize çok bağımlı eşime nefes aldırmıyor, gündüzleri de banaMerhaba hoşgeldiniz
Benim kızımda haziran doğumlu o da aynı nereye gidersem arkamda asla bensiz durmuyor ama kızım babacı babasını görünce biraz rahatlıyorum
Başlasak mı kız 1 saat maratona çıkalım . En azından yemeği yapmış oluruz bu da bişeyBen daha başlamadım bile
Ah sağol canım benim aynen öyle ben çok takan biriyim,şu kısa zaman zarfında Allah'ım sağlık ne kadar da önemliymiş dedim başka herşey gözümde bitiyor.Çok sevindim canım gerçekten çok zor bi de sen çok kafana taktın . Her şey üst üste geldi senin için. Akışına bırak olacak olan oluyor bi şekilde zaten. Sağlık herşeyden önemli
Ay olur evet ben maratona pek denk gelmiyordum heyecanlandım bak şimdiBaşlasak mı kız 1 saat maratona çıkalım . En azından yemeği yapmış oluruz bu da bişey