- 20 Aralık 2020
- 17.066
- 75.554
Olsunn limonsuzummmHem de hiç bitmiyor. Gerçi ben çok yapmadığım için bitmiyor da olabilir
Doğru canım ya yazmıştın unutmuşum kusura bakma
Bende şimdi ev süpürecemm maraton yapmak isteyen varsa bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsunn limonsuzummmHem de hiç bitmiyor. Gerçi ben çok yapmadığım için bitmiyor da olabilir
Doğru canım ya yazmıştın unutmuşum kusura bakma
Bende mercimek köftesi yapacağımm lorammm güneş mutfaktan çekilirse yapiciiğimmkarısık kızartma istiyor canım ama cok zahmetli bide sıcak. iştahım yerıne geldi çok şükür
Hey gidi gençlik, akşam oldu ev süpürecekmiş daha bu saatte birde maratona davet ediyorOlsunn limonsuzummm
Bende şimdi ev süpürecemm maraton yapmak isteyen varsa bekliyorum
Yaa yirimmm senii abloşummmmHey gidi gençlik, akşam oldu ev süpürecekmiş daha bu saatte birde maratona davet ediyor
Aminnn ablamm aaminnnnsweetgirlcandy canım ev sahibi ile sıkıntınız var galiba üstten okudum geçmişi.
Umarım tez vakitte kolaylıkla gönlünüze ve bütçenize göre ev bulursunuz.
RABBİM merhametli, iyi ve anlayışlı insanlar ile karşılaştırsın sizleri ve cümlemizi aminn
sweetgirlcandy canım ev sahibi ile sıkıntınız var galiba üstten okudum geçmişi.
Umarım tez vakitte kolaylıkla gönlünüze ve bütçenize göre ev bulursunuz.
RABBİM merhametli, iyi ve anlayışlı insanlar ile karşılaştırsın sizleri ve cümlemizi aminn
Amin Allah razı olsun canlarımAminnn ablamm aaminnnn
sweetgirlcandy sivitimmm Rabbim işlerinizde kolaylık versin bitanem.Gönlünüze göre olsunn inşAllah
Bende öyleydim annem aşırı titiz. Neler dedi bana da geçiyor biraz zaman alıyor ama büyüdükçe çocuklar düzene giriyor. Bebeğini bir kaç saat bırakabileceğin biri var mı ? Hem dinlenirsin hem işlerini daha kolay yaparsın
ayyyy çok iyi fikir kısır ıstemıslerdı yenı yaptım dııye yapmamıstım bak bu olur afiyet olsun sanadaaBende mercimek köftesi yapacağımm lorammm güneş mutfaktan çekilirse yapiciiğimm
Kaç aylıktı? Benim kızım da 15 aylık aynı durumu yaşıyorum babasına bile gitmiyorKayinvalidem var aslinda ama son zamanlarda ordada durmuyor bana cok baglandi afedersiniz tuvalete gitsem kapia gelip agliyor
Bi çaresi bulunur elbet canım, dertlerden canımızı sıka sıka bi hâl olduk.Tatlı canını çok sıkma Allah var gam yok.Ev sahibi kendi geliyormuş çıkın dedi. Ev aramaya başladım bende. Çıktığımız evi kiraya vermezler kuzu. Boş duruyor orası. Verseler de sanmıyorum ki kirasını bize versinler
Öyle mi dersin çevreme bakıyorum sanki bir benim hayat bu kadar sıkıcı geliyor banacanım zaman zaman herkeste oluyor bu Allah unutulmayacak dert vermesin insanız işte bir gülüp bir ağlayıp geçiriyoruz kalan zamanımızı
Haklısın canım ben de hastalanıyorum negatif enerji hiç sevmem.Bugün biraz çıktım çocuklarla yarım saat o bile iyi geldi.Teneffus Zili
Bende kizdan korkuyorum.saclari hep acik Allah korusun.ama iste klima bu sene rezil etti bizi mecbur kaldik olmasa yanmistik.
Bence pozitif düsünmeye calis canim bende önceden hep negatif düsünürdüm sonra insan hastaliga kalıyor. O sunu demis bu şunu demis umrumda degil artik.
Ben ailemle mutlu olayimda gerisi tırtt.sevmedigim insanlari artik hic düşünmüyorum.
Senin bu çocuklar alem yaa maşallahAy maşallah ya. benim kız öldürdü beni sana yeni yeni tokalar alalım kalemler alalım diyorum bence abartma fazla gitmeyi düşünmüyorum diyor
14 aylik ben seni anneler grubundan hayirliyorum sanki haziran yada temmuz annelerinden olmasi lazimKaç aylıktı? Benim kızım da 15 aylık aynı durumu yaşıyorum babasına bile gitmiyor
Haziran anneleri evet14 aylik ben seni anneler grubundan hayirliyorum sanki haziran yada temmuz annelerinden olmasi lazim
Ek olarak;Sabahtan;
Bizim ve kızımın yatağını topladım,
Bulaşık makinasını boşalttım,
Kahvaltı hazırladım,
Kahvaltı sonrası mutfağı topladım, elde yıkanacakları yıkadım,
Sabahtan hava kapalıydı. 10-15 dk kadar yağmur yağdı. Biraz olsun serinledi hava. Kızımı alıp hemen dışarı çıktım. Yağmurda eğlendik, ıslandık, koşturduk. İçim huzurla doldu. Bu yaz çok su sıkıntısı çektik. Neredeyse her gün su kesintisi oluyor.
Kızım uyurken etrafı topladım,
Kuruyan çamalırları topladım, ütülenecekleri ayırdım,
Beyazlar yıkandı, astım,
El havlularını değiştirdim, (mutfak havlusu ve tezgah bezi de dahil)
Akşam yemeğinin ön hazırlıklarını yaptım,
Bulaşık makinasını çalıştırdım, elde yıkanacakları yıkadım yine.