- 12 Haziran 2019
- 17.545
- 106.388
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay maşallah ya. benim kız öldürdü beni sana yeni yeni tokalar alalım kalemler alalım diyorum bence abartma fazla gitmeyi düşünmüyorum diyorBenim ki de 1 sınıfa başlayacak hiç susmuyor sürekli okulla ilgili sorular
Abartma mı diyorAy maşallah ya. benim kız öldürdü beni sana yeni yeni tokalar alalım kalemler alalım diyorum bence abartma fazla gitmeyi düşünmüyorum diyor
evet yaa ben çok heyecanliyim heralde babasına demiş ki annem çok üzerime geliyorAbartma mı diyor
Sen de abartma annesi şimdiki çocuklar çok fena ya benim kinin burada arkadaşı yok okulu arkadaşları için'de istiyorAy maşallah ya. benim kız öldürdü beni sana yeni yeni tokalar alalım kalemler alalım diyorum bence abartma fazla gitmeyi düşünmüyorum diyor
Laflara bak ya Bacım şimdi artık çocuk yok, içerde üniversiteyi bitirip öyle doğuyorlarevet yaa ben çok heyecanliyim heralde babasına demiş ki annem çok üzerime geliyor
Öyle şeyler söylüyorlar ki nasıl aklına geliyor bunlar diyorumLaflara bak ya Bacım şimdi artık çocuk yok, içerde üniversiteyi bitirip öyle doğuyorlar
Cem Yılmaz ‘ın dediği gibi fazla folik asitten olabilirÖyle şeyler söylüyorlar ki nasıl aklına geliyor bunlar diyorum
Böyle hemen kaçınca olmuyor işte. Önce maratona davet etmen gerekiyorduHerkese selamlar nasılsınız hamarat hanımlar
Bir temizlik yapıyorum kiii sormayın el değmedik yer kalmadı.. saat 10 da başladım şimdi öğlen namazını kılmak için ara verdim
Hadi hadi oturmayın bitti mi kahven Limonsuzzcay
Aktif Lora halen başlamadın mı her yer silinecekmiş bak
Neyse ben kaçtım akşam misafirlerim var
gidiyirummmm
Aa canım ya nasıl heyecanlıdır benimkinin de arkadaşı yok burda da hevessiz cadolozSen de abartma annesi şimdiki çocuklar çok fena ya benim kinin burada arkadaşı yok okulu arkadaşları için'de istiyor
Tabi hoşgeldin tek katılım şartı önce kendini tanıtmak . Geri kalanlar sonra halledilirMerhabalar herkese bende araniza katilmak istiyorum
Ya yaparken söylüyor yada bitince dimi abla penyez83Böyle hemen kaçınca olmuyor işte. Önce maratona davet etmen gerekiyordu
Hadi o zaman davet ediyorum canım, 2 saatlik işim kaldıBöyle hemen kaçınca olmuyor işte. Önce maratona davet etmen gerekiyordu
HoşgeldinMerhabalar herkese bende araniza katilmak istiyorum
Hoş geldinMerhabalar herkese bende araniza katilmak istiyorum