- 19 Aralık 2020
- 8.242
- 35.379
- 30
Sağolasın canım içimin sıkıntısı şimdilik geçmiyor ama inşaAllah zamanla bunu da atlatırımTeneffus Zili olmadığı için üzüldüğün şeyler ileride iyi ki olmamış dedirtiyor. Hayır ne ise o olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağolasın canım içimin sıkıntısı şimdilik geçmiyor ama inşaAllah zamanla bunu da atlatırımTeneffus Zili olmadığı için üzüldüğün şeyler ileride iyi ki olmamış dedirtiyor. Hayır ne ise o olsun.
Hepimizi sıcak vurduHoşbuldummm teşekkür ederim canım. Niye sakin ki?
Sıcak vurdu dolunay çarptı vs vs bitmiyor kiHepimizi sıcak vurdu
Az kaldı az bitecek İnşAllahSıcak vurdu dolunay çarptı vs vs bitmiyor ki
Dolunay bugünSıcak vurdu dolunay çarptı vs vs bitmiyor ki
Bugün de mi var kız gece sabaha kadar uyuyamadım daha kaldıramam yada sızarım heraldeDolunay bugün
Al benden de o kadar sabaha kadar uyuyamadık eşimle o ayrı ben ayrı moralsizdikBugün de mi var kız gece sabaha kadar uyuyamadım daha kaldıramam yada sızarım heralde
Alt katında kardeşinin oturması ne kadar doğru bilemedim benim kv de bize ev bulmuş, eşimin halasının alt katı... Fiyat olarak çok uygun ama hayır dedim. Ev hali tartışma olabilir, ses yükselebilir, misafirin olsa çağırmasan alınabilir vs vs benim için sıkıntıKızlar ben annemlere geçtim.Eşim aradı annesi kiracılara kendinize ev bakmaya başlayın demiş benim akrabam oturacak diye. Kiracılarımız gerçekten çok gürültülü çok tuhaf davranışları olan insanlar,onlar için de hayırlısı olsun.
Kirayı da belirlemiş piyasanın altında ben de uygundur dedim söyledim annemlere onlar bilirler artık vede benim ev hasarsız deprem riski var bura için benim içim daha rahat olur bu yönden de.
Sanırım eşimi tamamen kaybetmekten korktu sinirlenince de ağzının ayarı yok işte o yönden kaybediyor.
Oğluyla ilgili bir meselede var bu yüzden çok öfkeliydi sanırım pişman olmuştur.
Yinede hayırlısı olsun inşallah
Bana destek dualarınız için ayrıca çok teşekkürler kızlar sizleri seviyorummm.
Asıl bugün dolunay. Öncesi ve sonrası tabiki etkileri var. Bende uyumadım sabaha kadarBugün de mi var kız gece sabaha kadar uyuyamadım daha kaldıramam yada sızarım heralde
Kız bacım bu ne dengesiz karıKızlar ben annemlere geçtim.Eşim aradı annesi kiracılara kendinize ev bakmaya başlayın demiş benim akrabam oturacak diye. Kiracılarımız gerçekten çok gürültülü çok tuhaf davranışları olan insanlar,onlar için de hayırlısı olsun.
Kirayı da belirlemiş piyasanın altında ben de uygundur dedim söyledim annemlere onlar bilirler artık vede benim ev hasarsız deprem riski var bura için benim içim daha rahat olur bu yönden de.
Sanırım eşimi tamamen kaybetmekten korktu sinirlenince de ağzının ayarı yok işte o yönden kaybediyor.
Oğluyla ilgili bir meselede var bu yüzden çok öfkeliydi sanırım pişman olmuştur.
Yinede hayırlısı olsun inşallah
Bana destek dualarınız için ayrıca çok teşekkürler kızlar sizleri seviyorummm.
Evet bunu bende istemezdim. Sorun olmasa bile dediğin gibi ev hali çoğu şeyi söylemem herkese mesela.Alt katında kardeşinin oturması ne kadar doğru bilemedim benim kv de bize ev bulmuş, eşimin halasının alt katı... Fiyat olarak çok uygun ama hayır dedim. Ev hali tartışma olabilir, ses yükselebilir, misafirin olsa çağırmasan alınabilir vs vs benim için sıkıntı
Geçmiş olsun ama bugün basım ağrımıyor dün felaketti kırdım geçirdim çocukları da gece balkonda otururken gördüm ayI bugünde izleyim bariAsıl bugün dolunay. Öncesi ve sonrası tabiki etkileri var. Bende uyumadım sabaha kadar
Bilemiyorum canım ben ve kv tartışma yaşanmadı ben o toplara girmem öyle yüz göz olmam yani arada lafı açılsa erkek kardeşim biliyor zatenAlt katında kardeşinin oturması ne kadar doğru bilemedim benim kv de bize ev bulmuş, eşimin halasının alt katı... Fiyat olarak çok uygun ama hayır dedim. Ev hali tartışma olabilir, ses yükselebilir, misafirin olsa çağırmasan alınabilir vs vs benim için sıkıntı
Tabi sizin düşünceniz ama ben erkek kardeşimle de arada konuşuyorum bazı şeyleri. Eskiden çok anlatmazdım ama artık sıradanlaştı bendeEvet bunu bende istemezdim. Sorun olmasa bile dediğin gibi ev hali çoğu şeyi söylemem herkese mesela.
Aynen öyle bende bilmiyorum ki eşim boşver dedi takılma söylediğine aslında sweetcim ev benim eşimin miras olarak bizim de söz hakkımız olmalı ki zaten sorunlu kiracı bizde istemiyoruz bıktık açıkçasıKız bacım bu ne dengesiz karı