- 1 Aralık 2021
- 12.028
- 40.342
- 34
Geçmiş olsun inşallahCanım sağlık sorunlarım oldu halen devam ediyor böbrek taşı düşürüyorum ağrısı sancısı derken çok giremedim kendi derdimden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun inşallahCanım sağlık sorunlarım oldu halen devam ediyor böbrek taşı düşürüyorum ağrısı sancısı derken çok giremedim kendi derdimden
Çok teşekkür ederim canım ❤Geçmiş olsun inşallah
Nick değişmişsinNego Başganım hemşerim
Canım bir kopunca insan eski düzen olmuyor. Sizi merak ettim aklıma geldi girdim şimdi
Alabildiniz mi sweetKızlarcım bir arsa alma durumumuz oldu şu an bana dua eder misiniz hayırlısıysa nasibimizde varsa alalım
Tinimini transfer yapıldı mı?Güzel kalbine göre olsun sivitimmmm aminn hayırlısıyla
Çok geçmiş olsun pare. Şimdi nasılsın?Canım sağlık sorunlarım oldu halen devam ediyor böbrek taşı düşürüyorum ağrısı sancısı derken çok giremedim kendi derdimden
Ne güzellikler tükendi şu tüketim çağında.Temizlik yapıyordum aklımdan geçtin kızlar gitti ben geldim diye telefona baktm yazmışsın Nego geri dön tülayyy
Ödevler, sohbetleriniz falan guzel oluyordu
Ara ara ağrılarım oluyor şükür dune göre iyiyim arada ağrı vuruyor olsa daÇok geçmiş olsun pare. Şimdi nasılsın?
Olur inşallahh ❣❣Ne güzellikler tükendi şu tüketim çağında.
Nasipte varsa yine olur
Çok geçmiş olsun Allah şifalar versinCanım sağlık sorunlarım oldu halen devam ediyor böbrek taşı düşürüyorum ağrısı sancısı derken çok giremedim kendi derdimden
Yok negoşum yumurtalar toplandı.Eylül’de gözüküyor galibaTinimini transfer yapıldı mı?
Sağol beni şevklendirdin istek güven geldiSen hiç durma her gün çık 10 dk bile olsa
Allah şifa versin zordur taş düşürmek.Ara ara ağrılarım oluyor şükür dune göre iyiyim arada ağrı vuruyor olsa da
Hadi inşallah sağlıklı bir süreç olurYok negoşum yumurtalar toplandı.Eylül’de gözüküyor galiba
İnşallah Negoşumm başkanımmHadi inşallah sağlıklı bir süreç olur
Olur insallahNick değişmişsin
Canım bir kopunca insan eski düzen olmuyor. Sizi merak ettim aklıma geldi girdim şimdi