- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.690
Dolap içlerim asla asla hiçbir zaman düzenli kalmiyor siz napiyosunuz bu durumuKolay gelsin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dolap içlerim asla asla hiçbir zaman düzenli kalmiyor siz napiyosunuz bu durumuKolay gelsin canım
Kelin ilacı olsa kendi başına sürermis ama g n de fikrimi yazayım alırken dağıtmakmak en doğrusu lakin bu her zaman mümkün değil. Ya tıpkı vc banyo gibi her akşam sabah toplayın yada haftada bir gün belirleyin.Dolap içlerim asla asla hiçbir zaman düzenli kalmiyor siz napiyosunuz bu durumu
Ohhh afiyetle şifa olsun yedikleriniz biber ve fasulyeyi konserve yapabilirsin. hatta kurmayı biliyorsan fasulye turşusu yap bol soğanlı kavurup yeniyor pek lezzetli olurBol bol biber ve fasulye verdi Penyezcim
Domatesler de olmak üzere.
Birkaç hafta sonra kışlıklara başlarız inşallah.
Kayısı minik bir ağaç henüz. Verdiklerini yedik bitti
Seneye belki, büyür serpilirse, reçelleriniz benden
Haftada bir el atıyorum benDolap içlerim asla asla hiçbir zaman düzenli kalmiyor siz napiyosunuz bu durumu
Hiç yemedim fasulye turşusu ama haşlandıktan sonra kavrulmuş soğanlı biberli sanırım onu bende çok seviyorum.Ohhh afiyetle şifa olsun yedikleriniz biber ve fasulyeyi konserve yapabilirsin. hatta kurmayı biliyorsan fasulye turşusu yap bol soğanlı kavurup yeniyor pek lezzetli olur
Oğlan için çok geçmiş olsun teneffüsum tez vakitte iyileşir inşaallah. Çalışıp emeğinin karşılığını alamamak kötü. Umarım tez günde hakkını alır. Dediğin gibi RABBİM cümlemizi iyi insanlar ile karşılaştırsınMerhabalar hanımlar
Beyaz gazozumu aldım oturdum sizlere bakayım dedim evi toparladım balkon temiz çamaşırları katladım.Bi tek yemek yapacağım o da kafamda belirledim zaten. Klima açık kızımı uyuttum eşimde şekerleme yapıyor.
Dün benim oğlan parmağına çok kötü keser vurmuş eşimle çıkmışlardı bir ara yardıma gitmişlerdi bizim ki de oynuyormuş güya kendine inşaat yapıyor nasıl becerdiyse kötü oldu.
Eşimin alacağı vardı sabah gittiler iş yaptıkları adamlar paralarını vermedi küçük bi meblağda değil ama Allah büyük Allah a havale ettik.Rabbim bizleri iyi insanlarla karşılaştırsın inş.
Fasulyeleri biraz pişirip vakumlayıp dondurucuya atacağım.Ohhh afiyetle şifa olsun yedikleriniz biber ve fasulyeyi konserve yapabilirsin. hatta kurmayı biliyorsan fasulye turşusu yap bol soğanlı kavurup yeniyor pek lezzetli olur
Maşallah sana yine muhteşemsinHayırlı akşamlar hamarat eller
Su kesintisi yüzünden biriken çamaşır ve bulaşıklarımı yıkadım misledim o döküntüyü.
Ama evi silip süpürmedim.
O da yarına inşallah.
Kek yaptım, kalem börek sardım.
Başka iş yapmadım bugun.
Düzeni yarın sağlarım artık.
Inanirmısın benim dolabim hic dağilmaz.hic döküp topladigimi hatirlamam.sadece duzgun alıyorum alttan cekmiyorum.Dolap içlerim asla asla hiçbir zaman düzenli kalmiyor siz napiyosunuz bu durumu
Sağol ablam geçende bi parmağı vantilatöre kaptırdı o şükür ki kapanmış gözüküyor bu defa tırnak düşer gibi hayrolsun beterin beteri var bu yüzden üzüldüm.Oğlan için çok geçmiş olsun teneffüsum tez vakitte iyileşir inşaallah. Çalışıp emeğinin karşılığını alamamak kötü. Umarım tez günde hakkını alır. Dediğin gibi RABBİM cümlemizi iyi insanlar ile karşılaştırsın
Geçmiş olsun canım atlamışım ben. Bi sadaka ver kuzucuk içinSağol ablam geçende bi parmağı vantilatöre kaptırdı o şükür ki kapanmış gözüküyor bu defa tırnak düşer gibi hayrolsun beterin beteri var bu yüzden üzüldüm.
AminYüzde yüz haklılar da ne yapacaksin işte başa bela olur böyleleri.
Sağol sweetcim vallahi söylemek gibi olmasın sürekli sadaka veriyoruz inş. daha büyük musibetlerin önüne geçmiştir belki de.Geçmiş olsun canım atlamışım ben. Bi sadaka ver kuzucuk için