Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bu süreçte eşim şantiyede kaldı teneffüs. Kiracının çıkmasını bekledik, birkaç aylığına kiraya çıkıp masraf etmek istemedik. Bayramlarda gelebildi sadece eşim. Zor oldu en çok da kızım için. Artık gecenin bir vakti uyanıp baba diye sayıklamaya başladı.
Ahh canım benim Allah ayırmasın bi daha benimkiler de düşkün gelince işten hemen etrafını sarıyorlar bazen düşünüyorum Allah hiç bir yavruyu annesiz babasız bırakmasın, sabrını versin.🙏
İyi yapmışsınız kiralar uçuyor her geçen gün Allah herkesin yardımcısı olsun zamlara bakınca korkuyorum artık bunun sonu nereye varacak diye.Çol çocuk için korkuyorum en çokta.😐

Kızlar nerelerdesiniz :KK51: topik kimsesiz kaldı:cry:
Yaptıklarımı yazayım bari🥴
📌Kahvaltı hazırladım.
📌Yatakları toparladım, nevresimleri makinaya attım yıkandı.
📌Bulaşık makinesini doldurdum çalıştırdım bayağ da elde yıkadım geceden kalma vardı
📌Sıvı sabunluk doldurdum.
📌Evi süpürdüm.
📌Sofrayı sildim, kızıma meyve hazırladım.
📌Çocukları yıkacağım inş. duş alırım çamaşırları asarım başka bir işim yok şimdilik.

Ahh canım benim Allah ayırmasın bi daha benimkiler de düşkün gelince işten hemen etrafını sarıyorlar bazen düşünüyorum Allah hiç bir yavruyu annesiz babasız bırakmasın, sabrını versin.🙏
İyi yapmışsınız kiralar uçuyor her geçen gün Allah herkesin yardımcısı olsun zamlara bakınca korkuyorum artık bunun sonu nereye varacak diye.Çol çocuk için korkuyorum en çokta.😐
Amin canım. Allah hiçbir çocuğu annesiz babasız bırakmasın.
Çocuktan sonra insan kendini düşünmeyi bırakıp onlar için bir şey yapmaya, kaygılanmaya başlıyor dediğin gibi.

Kızlar nerelerdesiniz :KK51: topik kimsesiz kaldı:cry:
Yaptıklarımı yazayım bari🥴
📌Kahvaltı hazırladım.
📌Yatakları toparladım, nevresimleri makinaya attım yıkandı.
📌Bulaşık makinesini doldurdum çalıştırdım bayağ da elde yıkadım geceden kalma vardı
📌Sıvı sabunluk doldurdum.
📌Evi süpürdüm.
📌Sofrayı sildim, kızıma meyve hazırladım.
📌Çocukları yıkacağım inş. duş alırım çamaşırları asarım başka bir işim yok şimdilik.
maşallah allah enerji versin 🩵

🌸kahvaltı hazırladım.
🌸mutfağı topladım makinayı çalıştırdım.
🌸nevresimleri değiştirdim ve çıkanları makinaya attım. bir parça serdim beyazlarım yıkanıyor.
🌸kızımla ara öğün yedik.
🌸şimdi onu öğle uykusuna yatırdım uyuyunca çöpleri atacağım.
🌸dünden yemeğim var makinadakileri sermek dışında bir işim yok çok şükür 🤲🏻

🌸kahvaltı hazırladım.
🌸nevresimleri değiştirdim ve çıkanları makinaya attım. bir parça serdim beyazlarım yıkanıyor.
🌸kızımla ara öğün yedik.
Hoşgeldin canım eline sağlık 💫

Bu süreçte eşim şantiyede kaldı teneffüs. Kiracının çıkmasını bekledik, birkaç aylığına kiraya çıkıp masraf etmek istemedik. Bayramlarda gelebildi sadece eşim. Zor oldu en çok da kızım için. Artık gecenin bir vakti uyanıp baba diye sayıklamaya başladı.
Seni çok iyi anlıyorum eşten ayrı olmak zor bundan sonrası sağlıkla hep birlikte olun inşallah

İyi geceler kızlar,oğlum annemlerdeydi elini kesmiş vantilatör yüzünden maalesef.
Neyseki çok ciddi değil yaramaz değildir kuzum ama evdeki gibi sanmış eğmek istemiş parmağı kaptırmış..
Annem yemek indirmiş o arada su getirmeye gitmiş olan olmuş buna da şükür.
Ablamlara gittik akşam kuzenlerle oturduk yarında bendeyiz sabah erkenden hazırlık yapmam gerekecek inş.🥴
Çok geçmiş olsun canım 🙁

🌸kahvaltı hazırladım.
🌸kızımla ara öğün yedik.
Sağolun hepimize inş. :KK37:

X