Düzenli Evimiz & Hayatımız

Mutfağın camlarını sildim
Perdeleri makineye attım
Balkon kapısının storu çıkardım yıkadım geri takarken bir tarafı kırıldı akşam adama nasıl diycem onu düşünüyorum

Oturma odasının da tülü yıkandı
Camı silindi
Storu yıkanıp takıldı

Oturma odası koridor mutfak süpürüldü

Merhabalar.

Bana bulaşık makinesi tavsiyesi verecek olan var mı? Daha doğrusu; bulaşık makinesi bakıyorum ama geneli D ve E grubunda. Bu da çok enerji harcamaz mı?

Ve ya 9 yıllık makinemi 2.000₺'ye tamir mi ettirmeliyim? (Yıkama motoru bozulmuş)

Fikri olan varsa yazabilir mi?

Ben yeni aldım Vestel şu anlık memnunim ,9 bin TL'ye aldım
Başka bir yer den bozulma ihtimali de var tabi siz bilirsiniz yine
Ben resmini atıyım size bizimkisi hepten gitmişti

Eklentiler

• 16862205815275088549620489614238.jpg
    73,3 KB · Görüntüleme: 29
Benimki Siemens memnunum. Tamir ettirince garanti veriyorlar mı düzen tutmazsa boşa para vermeyin. Uygun fiyatlı düşünüyorsanız Bosh, Siemens, Profilo aynı fabrikada üretiliyormuş. Zaten bakınca anlaşılıyor birebir aynı tipleri. Profilo tercih edilebilir mesela

Hepsi bitti şimdi bahçeye gidiyoruz

Benim biri vestel 4 senedir kullanıyorum biri beko 1 sene oldu ikiside iyi yıkıyor sorun yaşamadım ..... bozulan makinenin markası ne garantisi var mı

Ben yeni aldım Vestel şu anlık memnunim ,9 bin TL'ye aldım
Başka bir yer den bozulma ihtimali de var tabi siz bilirsiniz yine
Ben resmini atıyım size bizimkisi hepten gitmişti
Benim biri vestel 4 senedir kullanıyorum biri beko 1 sene oldu ikiside iyi yıkıyor sorun yaşamadım ..... bozulan makinenin markası ne garantisi var mı
Teşekkür ediyorum yorumlarınız için.

Benim makinam Hotpoint Ariston, Türkiye'den çekilmişler ve 10 senelik servisi Vestel'e devretmişler. 5 senesi kalmış bu servisin. Yani üzüldüm başka eşyalarım da var Ariston olan ve hepsinden de memnunum. Keza bulaşık makinesi de harikaydı şimdiye kadar, uyguna da almıştım. Garantisi yok maalesef, 9 sene oldu.

Servise gelenler yeni makina alabiliyorsanız alın dediler. Sanırım öyle yapacağım. Açıkçası 5 sene sonra bu makineyi tamir de ettiremem ve kurdan dolayı herhalde 5 katına alırım

Buzdolabım Siemens, kalitesi çok iyi ona da baktım. Servis açısından Türk Malı mı tercih etsem bilemedim. Yani muhtemelen tüm parçaları zaten Türkiyede üretilmiyordur Vestel ve Arçelik'in de.
Ama dediğim gibi ben A+++ beklerken, D ve E önüme çıkıyor sürekli. Enerji anlamında yanlış mı yapmış olurum bilemedim. Benimki 9 sene önce alındı ve A+.

Bahsi geçen markalar da bakacağım

beyaz eşya şans işi derim ben aynı üründe biri bozulup diğeri yıllarca kullanan çok şey biliyorum her şey ateş pahası Allah yardımcınız olsun kaliteli bir ürün denk gelsin

D ve E grubunu hiç bilmiyorum.

Motor arızasını yaptırmayı tavsiye etmem imkan varsa 9 senelikmiş çünkü. Beyaz eşyalar eskisi gibi uzun ömürlü değil.

Marka olarak ilk önce simens derim. Sonra bosch arçelik.

Buzdolabım Siemens, kalitesi çok iyi ona da baktım. Servis açısından Türk Malı mı tercih etsem bilemedim.

Siemensi siz yazmışsınız zaten mutlaka bakın derim. 3 programı olsun hiç ekstra özelliği olmasın ama iyi bi makine olsun.
Servis ağları artık çok iyi bütün markaların onda sorun yaşamazsınız

Kizlar Allah'ıma bin sukur dün sabah taşındık.
Dünden beri evi yüzde 90 topladim
Ama var ya ne temizlik yaptım. Sanki oldum bi robot.
Oğlum diyorki anne sen makine gibisin
Eşimle ben evi kırkladik resmen.
Şimdi buraya yazsam çarşaf bi rapor olur.
Kısacası ciflenmeyen hiç bi yer kalmadı.paket paket bez bitirdim.kutu kutu deterjanlar.
Anladım ki bazı insanlar temizlik yapmadan yaşıyormuş
Temizlik gibisi yok ya

Sürekli kullanılan bir şey olduğu için d ve e etkiler tabi baya

Hadi gözün aydın ağız tadıyla oturun evinizde inşallah

Darısı da bize olsun inşallah

Mutlulukla huzurla yaşa içinde o kadar bekledin ki yorgunluk hissetmenen normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…