- 12 Haziran 2019
- 18.219
- 110.373
- 598
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok yaa birazdan eşim gelir şimdi bu modda olmak görünmek istemiyorumAz otur oturduğun yerde ya ağrın var
Hala kalkmadım ama kalkıcaö kendime vakit ayrılınca daha iyi hissediyorumKız bi uzan dinlen
Gönül sen en kötü anında güçlü görünüyorsun ya inaan kimsenin umurunda değil. Daha fazlası beklenir. Önce sen kendi değerini bil canımYok yaa birazdan eşim gelir şimdi bu modda olmak görünmek istemiyorum
Herşeyi salasım varda neyse
Başım ağrımış kimin umurunda iyi ki siz vasınız da bi geçmiş olsun kendini yormayı duyuyorum
Sen geceyi okudun mu gönül yakıyodu ortalığıBenim pis espriler Bugün günlerden 1 ocak çiceeeem
Okumadım ocağı mi yaktıSen geceyi okudun mu gönül yakıyodu ortalığı
Evet gerçekten değil kimse de benim umurumda değilGönül sen en kötü anında güçlü görünüyorsun ya inaan kimsenin umurunda değil. Daha fazlası beklenir. Önce sen kendi değerini bil canım
Yok yaa birazdan eşim gelir şimdi bu modda olmak görünmek istemiyorum
Herşeyi salasım varda neyse
Başım ağrımış kimin umurunda iyi ki siz vasınız da bi geçmiş olsun kendini yormayı duyuyorum
Yok yakmadım yaa ama elimi yaktım doğruSen geceyi okudun mu gönül yakıyodu ortalığı
Yok yok beni yanlış anladınız ben ona iyi görünmek istemiyorum hatta şu sıra görünmek istemiyorum direk ağzına laf vermemek demeliydim neyse çok şey yapmıcam negatifi yansıtmak istemiyorumNasılsan öyle dur gönül kuşum sahtelik olmaz. İyi görünmek zorunda değilsin canım benim yapma bunu. Oruçtan sonra başın ağrıdı çok normal.
Yiyorsa tutsunlar öyle ötsünler.
Hahahhahhaha ay kendime gül gül
Bunu dua grubuna paylaştım aman Allahım sanki ateşe düşmüş gibi bir silmem var ama sormayın gitsin
Videoya tobe yarabbim derken hakkaten tobeler olsuna döndü durum
Ayy gönül aynıydım sorma. Hemen bi parol bide filtre kahve içtim, duş aldım geçti şükürler olsunBaşım o kadar ağrıyor ki midemi bulandırdı
Niye bu kadar ağrıdı bilmem
İftar sonrası perte çıktım
Bi bismillah diyip kalksam iyi olacak
Bende ardayı bebekken sünnet ettirecektim eşime laf anlatamamıştım. Metede onu dinlemedim yaptırcaz dedim. Ardanınki daha cabuk bile iyilesti ardanınki dikişliydi. Metenin yeni nesil dikişssiz sünnetti klips gibi bisey takmıştı doktor. Bence daha zordu. Bi hafta sonra köye gittik arda hoplayıp zıpladı ara tatilde bile yaptırabilirsin bence sünnetiBüyüdükçe biraz küçülüyormuş ama özellikle grip olduğu zaman çok kötü geçiyor sanırım yaptırıcaz.
Bana kalsa oğlumu bebekken sünnet ettirecektim ama eş ailesi işte olmadı 3 ay tatilde de onu yaptırırız. Kaç güne iyileşmişti canım? Zor oldu mu sonrası?
Bende yaptım simdiÇocuklar uyuyunca çay yapıcam
Kız bırak yat azcık sen benim sabah mutfagı görseydin nasıl bırakmışım öyle madalya mı taktılar yapıyoruz diyeBen kalkıyorummm
Başıma bi çit bağlayıp
Ay ben anlamamıştım ne alaka dedim ocağı görünceEfserim demiş zaten kızartma yapardım balkonda diye
Bende sinirliyim şuan sallayabilriiz arkalarındanErkekler konusunda duygu asenadan sonra ben ha
Altında oturan varsa alma gönülbizim üst komşu almış bide balkonda olmasına ragmen güm güm güm bi ses geliyodu söyledik yazık adam geri satmışKızlarr koşu bandı almak istiyorum ne diyorsunuz
Bide duvar platesi yapan varmı hiç
Hahahhahhaha ay kendime gül gül
Bunu dua grubuna paylaştım aman Allahım sanki ateşe düşmüş gibi bir silmem var ama sormayın gitsin
Videoya tobe yarabbim derken hakkaten tobeler olsuna döndü durum
Bi kahvede bana yapsaydın kankamAyy gönül aynıydım sorma. Hemen bi parol bide filtre kahve içtim, duş aldım geçti şükürler olsun
Aahh bu mesafeler.Bi kahvede bana yapsaydın kankam