• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kız bi uzan dinlen
Hala kalkmadım ama kalkıcaö kendime vakit ayrılınca daha iyi hissediyorum
Kitabımı okuycam
Hatmimi okuycam
Biraz bi şeyler çizerim belki oda çok iyi geliyor
Oğlumu uyutmaya saatine kadar ev illerini halledeyim
Onu uyıtınca da kendi düşündüklerim

Yok yaa birazdan eşim gelir şimdi bu modda olmak görünmek istemiyorum
Herşeyi salasım varda neyse

Başım ağrımış kimin umurunda iyi ki siz vasınız da bi geçmiş olsun kendini yormayı duyuyorum🥲😐
Gönül sen en kötü anında güçlü görünüyorsun ya inaan kimsenin umurunda değil. Daha fazlası beklenir. Önce sen kendi değerini bil canım 🥲

Gönül sen en kötü anında güçlü görünüyorsun ya inaan kimsenin umurunda değil. Daha fazlası beklenir. Önce sen kendi değerini bil canım 🥲
Evet gerçekten değil kimse de benim umurumda değil 😄
Bi şeyler yapıyorsam kendim için bide oğlum için 🥲

Yok yaa birazdan eşim gelir şimdi bu modda olmak görünmek istemiyorum
Herşeyi salasım varda neyse

Başım ağrımış kimin umurunda iyi ki siz vasınız da bi geçmiş olsun kendini yormayı duyuyorum🥲😐

Nasılsan öyle dur gönül kuşum sahtelik olmaz. İyi görünmek zorunda değilsin canım benim yapma bunu. Oruçtan sonra başın ağrıdı çok normal.
Yiyorsa tutsunlar öyle ötsünler.

Eklentiler

• 20250101_032552.jpg
    20250101_032552.jpg
    40,5 KB · Görüntüleme: 15
  • 20250101_024228.jpg
    20250101_024228.jpg
    33 KB · Görüntüleme: 15
Nasılsan öyle dur gönül kuşum sahtelik olmaz. İyi görünmek zorunda değilsin canım benim yapma bunu. Oruçtan sonra başın ağrıdı çok normal.
Yiyorsa tutsunlar öyle ötsünler.
Yok yok beni yanlış anladınız 😄ben ona iyi görünmek istemiyorum hatta şu sıra görünmek istemiyorum direk😶‍🌫️🫡 ağzına laf vermemek demeliydim🤐 neyse çok şey yapmıcam negatifi yansıtmak istemiyorum 🫠

Vurup kafayı yatıcam şimdi haa bunu mu istiyorsunuz 😅

Başım o kadar ağrıyor ki midemi bulandırdı
Niye bu kadar ağrıdı bilmem
İftar sonrası perte çıktım
Bi bismillah diyip kalksam iyi olacak
Ayy gönül aynıydım sorma. Hemen bi parol bide filtre kahve içtim, duş aldım geçti şükürler olsun

Büyüdükçe biraz küçülüyormuş ama özellikle grip olduğu zaman çok kötü geçiyor 🙁sanırım yaptırıcaz.

Bana kalsa oğlumu bebekken sünnet ettirecektim ama eş ailesi işte 🙄 olmadı 3 ay tatilde de onu yaptırırız. Kaç güne iyileşmişti canım? Zor oldu mu sonrası?
Bende ardayı bebekken sünnet ettirecektim eşime laf anlatamamıştım. Metede onu dinlemedim yaptırcaz dedim. Ardanınki daha cabuk bile iyilesti ardanınki dikişliydi. Metenin yeni nesil dikişssiz sünnetti klips gibi bisey takmıştı doktor. Bence daha zordu. Bi hafta sonra köye gittik arda hoplayıp zıpladı ara tatilde bile yaptırabilirsin bence sünneti
Çocuklar uyuyunca çay yapıcam 🥹
Bende yaptım simdi

Bunu alıntıya ekledim ama ne olduğunu unuttum 😂
Ben kalkıyorummm :skandal:

Başıma bi çit bağlayıp :KK8:
Kız bırak yat azcık sen benim sabah mutfagı görseydin nasıl bırakmışım öyle madalya mı taktılar yapıyoruz diye
Efserim demiş zaten kızartma yapardım balkonda diye 🤣🤣
Ay ben anlamamıştım ne alaka dedim ocağı görünce 😆
Erkekler konusunda duygu asenadan sonra ben ha
Bende sinirliyim şuan sallayabilriiz arkalarından😂
Kızlarr koşu bandı almak istiyorum ne diyorsunuz 🙃
Bide duvar platesi yapan varmı hiç
Altında oturan varsa alma gönül😂bizim üst komşu almış bide balkonda olmasına ragmen güm güm güm bi ses geliyodu söyledik yazık adam geri satmış
Hahahhahhaha ay kendime gül gül :KK70::KK70::KK70:

Bunu dua grubuna paylaştım aman Allahım sanki ateşe düşmüş gibi bir silmem var ama sormayın gitsin :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Videoya tobe yarabbim derken hakkaten tobeler olsuna döndü durum :KK70:

Yine mapuslara düşcektin pariş 😂 geçen sene yetmedi bu senede bi takılıyım dedin heralde

Back
X