• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ayy o kadar gürültü yapar mı bilmiyorum şu ev tipi olanlardan düşündüm hafif
Bide ben yürüme bandı kullanmayı biliyorum bazı insan kendini bırakıyor aşırı sert basıyor spor salonunda da denk geliyorum pat pat pattt bütün yük bantta 😶‍🌫️
Ben sert basmıyorum kaydıra kaydıra yapıyom anlatamadım ama 😅😅
Anladım ne demek istedigini 😂😂 onunki nasıldı hiç bilmiyorum görmedim

Küçüklerden aldım ben. Link atayım sen yaparsın gibi geliyor bana da🤭

Voit in yan ürünüymüş ben beğendim. Link atamadım kaldırılmış bu satıcıda. Başka modeller de var
Eki Görüntüle 3530006
Relax diye vardı bide bitane var şimdi 4500 civari onlara bakıyorum tam alma arafesinde eşimle aramız limoni oldu yanarım yanarım ona yanarım tüh😄
O değil fiyatları artıyor

Mete 7 bucukta uyuya kaldı bende yanında bi saat uyumuşum. Sanki otoyolun ortasına yatmısımda bütün arabalar üstümden gecmis gibi mesaj yazarken bile ellerim titriyo 😂kendime gelemedim bi saattir
Bi çay kendime getirir😍

Eklentiler

• IMG_3730.jpeg
    IMG_3730.jpeg
    61,8 KB · Görüntüleme: 19
Heh bende öyle yapmaya çalışıyorum. Ama az buçuk ayakkabının pıt pıt sesi oluyor bende. Sanki alttan 1 kere söylenir vurur gibi oldular bana olduğundan eminde değilim rahatsız oldum yürümedim daha da🤭😂
Bizim alt komşu Türk değil
hoşgörülü birine benziyor yani eşimin anlatmasına göre
Çapraz alt komşum da türk değil yabancı gelin ama tatlı kadın 🌸
Uluslararası apartuman 😄

Mete 7 bucukta uyuya kaldı bende yanında bi saat uyumuşum. Sanki otoyolun ortasına yatmısımda bütün arabalar üstümden gecmis gibi mesaj yazarken bile ellerim titriyo 😂kendime gelemedim bi saattir
Bi çay kendime getirir😍
Haha bu nasıl benzetme 😄
Ay inşallah mete gece uykusuna geçmiştir
Afiyet olsun🥰

Back