• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bende ardayı bebekken sünnet ettirecektim eşime laf anlatamamıştım. Metede onu dinlemedim yaptırcaz dedim. Ardanınki daha cabuk bile iyilesti ardanınki dikişliydi. Metenin yeni nesil dikişssiz sünnetti klips gibi bisey takmıştı doktor. Bence daha zordu. Bi hafta sonra köye gittik arda hoplayıp zıpladı ara tatilde bile yaptırabilirsin bence sünneti

Bende yaptım simdi

Bunu alıntıya ekledim ama ne olduğunu unuttum 😂

Kız bırak yat azcık sen benim sabah mutfagı görseydin nasıl bırakmışım öyle madalya mı taktılar yapıyoruz diye

Ay ben anlamamıştım ne alaka dedim ocağı görünce 😆

Bende sinirliyim şuan sallayabilriiz arkalarından😂

Altında oturan varsa alma gönül😂bizim üst komşu almış bide balkonda olmasına ragmen güm güm güm bi ses geliyodu söyledik yazık adam geri satmış

Yine mapuslara düşcektin pariş 😂 geçen sene yetmedi bu senede bi takılıyım dedin heralde
Bir kişi yaşıyor ama bazı zaman var bazı zaman yok 😶‍🌫️

Kızlarr koşu bandı almak istiyorum ne diyorsunuz 🙃
Bide duvar platesi yapan varmı hiç
Aldım duruyor ya koşu bandı. Gündüz ahsen uyuduğu zaman her gün yürürüm diyordum. Öğle uykusunu bıraktı o ara. Akşamları da biraz ayakkabı ses yapıyor diye yapmak istemedim. Sonra diğer odada yapayım dedim ama yoruluyorum akşam olunca da. Amaaaan aldım koydum ben işte 😂

Aldım duruyor ya koşu bandı. Gündüz ahsen uyuduğu zaman her gün yürürüm diyordum. Öğle uykusunu bıraktı o ara. Akşamları da biraz ayakkabı ses yapıyor diye yapmak istemedim. Sonra diğer odada yapayım dedim ama yoruluyorum akşam olunca da. Amaaaan aldım koydum ben işte 😂
Hangisinden aldın
Bende çok güzel yaparım gibi geliyor ama bilmiyorum bekarken babamın evinde vardı nadiren yürürdüm ama o zaman küçüktüm bende şimdi daha bilinçliyim🙃😅

Sorun etmezse altındaki al bizim yukardakinin sesi benim altımdakine kadar gidiyodu onlar bize yazınca bizde yukardakine söylemek zorunda kaldık😂
Ayy o kadar gürültü yapar mı bilmiyorum şu ev tipi olanlardan düşündüm hafif
Bide ben yürüme bandı kullanmayı biliyorum bazı insan kendini bırakıyor aşırı sert basıyor spor salonunda da denk geliyorum pat pat pattt bütün yük bantta 😶‍🌫️
Ben sert basmıyorum kaydıra kaydıra yapıyom anlatamadım ama 😅😅

Hangisinden aldın
Bende çok güzel yaparım gibi geliyor ama bilmiyorum bekarken babamın evinde vardı nadiren yürürdüm ama o zaman küçüktüm bende şimdi daha bilinçliyim🙃😅
Küçüklerden aldım ben. Link atayım sen yaparsın gibi geliyor bana da🤭

Voit in yan ürünüymüş ben beğendim. Link atamadım kaldırılmış bu satıcıda. Başka modeller de var
1000054734.jpg

Ayy o kadar gürültü yapar mı bilmiyorum şu ev tipi olanlardan düşündüm hafif
Bide ben yürüme bandı kullanmayı biliyorum bazı insan kendini bırakıyor aşırı sert basıyor spor salonunda da denk geliyorum pat pat pattt bütün yük bantta 😶‍🌫️
Ben sert basmıyorum kaydıra kaydıra yapıyom anlatamadım ama 😅😅
Heh bende öyle yapmaya çalışıyorum. Ama az buçuk ayakkabının pıt pıt sesi oluyor bende. Sanki alttan 1 kere söylenir vurur gibi oldular bana olduğundan eminde değilim rahatsız oldum yürümedim daha da🤭😂

Back