- 30 Ocak 2015
- 18.271
- 17.398
- 298
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oh şifa olsun bende içicem ilaç geri yattım şimdiAyy gönül aynıydım sorma. Hemen bi parol bide filtre kahve içtim, duş aldım geçti şükürler olsun
Hahahha kankam ya cıkmam sendenAahh bu mesafeler.
İnşallah kocan bu şehirden iş bulur da gelmek zorunda kalırsınız
Bir kişi yaşıyor ama bazı zaman var bazı zaman yokBende ardayı bebekken sünnet ettirecektim eşime laf anlatamamıştım. Metede onu dinlemedim yaptırcaz dedim. Ardanınki daha cabuk bile iyilesti ardanınki dikişliydi. Metenin yeni nesil dikişssiz sünnetti klips gibi bisey takmıştı doktor. Bence daha zordu. Bi hafta sonra köye gittik arda hoplayıp zıpladı ara tatilde bile yaptırabilirsin bence sünneti
Bende yaptım simdi
Bunu alıntıya ekledim ama ne olduğunu unuttum
Kız bırak yat azcık sen benim sabah mutfagı görseydin nasıl bırakmışım öyle madalya mı taktılar yapıyoruz diye
Ay ben anlamamıştım ne alaka dedim ocağı görünce
Bende sinirliyim şuan sallayabilriiz arkalarından
Altında oturan varsa alma gönülbizim üst komşu almış bide balkonda olmasına ragmen güm güm güm bi ses geliyodu söyledik yazık adam geri satmış
Yine mapuslara düşcektin pariş geçen sene yetmedi bu senede bi takılıyım dedin heralde
Aldım duruyor ya koşu bandı. Gündüz ahsen uyuduğu zaman her gün yürürüm diyordum. Öğle uykusunu bıraktı o ara. Akşamları da biraz ayakkabı ses yapıyor diye yapmak istemedim. Sonra diğer odada yapayım dedim ama yoruluyorum akşam olunca da. Amaaaan aldım koydum ben işteKızlarr koşu bandı almak istiyorum ne diyorsunuz
Bide duvar platesi yapan varmı hiç
Sorun etmezse altındaki al bizim yukardakinin sesi benim altımdakine kadar gidiyodu onlar bize yazınca bizde yukardakine söylemek zorunda kaldıkBir kişi yaşıyor ama bazı zaman var bazı zaman yok
Hangisinden aldınAldım duruyor ya koşu bandı. Gündüz ahsen uyuduğu zaman her gün yürürüm diyordum. Öğle uykusunu bıraktı o ara. Akşamları da biraz ayakkabı ses yapıyor diye yapmak istemedim. Sonra diğer odada yapayım dedim ama yoruluyorum akşam olunca da. Amaaaan aldım koydum ben işte
Ben geri yattım sebebi sizsiniz
Tansyonuna bak birEvet ama normalde böyle olmuyorum pek hafif ağrır geçer ense kökünden girdi bu sefer
Ayy o kadar gürültü yapar mı bilmiyorum şu ev tipi olanlardan düşündüm hafifSorun etmezse altındaki al bizim yukardakinin sesi benim altımdakine kadar gidiyodu onlar bize yazınca bizde yukardakine söylemek zorunda kaldık
Biliiidim böyle yapacağınıMakineye topladım çalıştırdım dünden tepsi ıvır zıvır doluydu mutfağa bugün hiç girmemiştim.
Elde yıkancakların bir kısmını yıkadım gerisi duruyır kızlar yatınca toplarım.
Soğuk duşAyyyy Allah beni bildiği gibi yapsın emi
Tansiyon aletim yok malesefTansyonuna bak bir
Küçüklerden aldım ben. Link atayım sen yaparsın gibi geliyor bana daHangisinden aldın
Bende çok güzel yaparım gibi geliyor ama bilmiyorum bekarken babamın evinde vardı nadiren yürürdüm ama o zaman küçüktüm bende şimdi daha bilinçliyim
Tahmin etmiştimSeni yatırıp mutfağı topladım ben de
Heh bende öyle yapmaya çalışıyorum. Ama az buçuk ayakkabının pıt pıt sesi oluyor bende. Sanki alttan 1 kere söylenir vurur gibi oldular bana olduğundan eminde değilim rahatsız oldum yürümedim daha daAyy o kadar gürültü yapar mı bilmiyorum şu ev tipi olanlardan düşündüm hafif
Bide ben yürüme bandı kullanmayı biliyorum bazı insan kendini bırakıyor aşırı sert basıyor spor salonunda da denk geliyorum pat pat pattt bütün yük bantta
Ben sert basmıyorum kaydıra kaydıra yapıyom anlatamadım ama