Etmez sanırım haftaya gidince bakacağım çok etkiler miNane Limon Kabugu nanecim erken çıktığında kurs sorun edecek mi?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Düzenli Evimiz & Hayatımız
- Konu Sahibi Nego
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- yenilenmek güzeldir
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı? ilknurrr22 geçmiş olsun canım hastane yakınmış git bencede iğne falan yaparlar. İlaç verirler
Kursa birlikte gidelim dedi geçen kb ben çıkana kadar bekler sonra dönermişiz şaka gibi sanki çocuğumOnlara rağmen yapıcan bazı şeyleri yardım etmezler hasta olurlar birden.
Allah gerçekten hasta etmesin boşver sen kursla konuşmaya çalış Nane Limon Kabugu
Eşimle konuştum da vazgeçirdi
Kendin için birşeyler yaparken, sana destek olmadıkları için modun düşmüştür. Düşürme modunu nasıl iyi hissediyorsan öyle yap.Tam olarak sebepsiz değil kurs saatini değiştirmişler gelenlerin oy birliğiyle ben o saate gidemem küçük kızımın kurs çıkış saatine Yarım saat kala gibi benim almam gerekecek o günler gidemem
Bugün kardeşimde geçecekti
Büyükler ben de ya onlarda başka bir yere gittiydi geldiler acıktık erken gel biz geldik diye yemek var ısıtın dedim hastayız dediler geldim
Hazır olan yemeği yiyebilirler, seni aramalarına gerek yok ki
Kursa dersin şu günlerde erken çıkıcam diye
Yaş aldıkça garip huylar çıkartıyorlarKendin için birşeyler yaparken, sana destek olmadıkları için modun düşmüştür. Düşürme modunu nasıl iyi hissediyorsan öyle yap.
Hazır olan yemeği yiyebilirler, seni aramalarına gerek yok ki
Kursa dersin şu günlerde erken çıkıcam diye
Yok artık aynen yazdığın gibi çocuk musunKursa birlikte gidelim dedi geçen kb ben çıkana kadar bekler sonra dönermişiz şaka gibi sanki çocuğum
Boyum kadar çocuklarım var ne oluyor deyiver büyüklere
Bugün
Yatağımızı topladım
Evi havalandırdım
Çöpü çıkardım
Bulaşık makinesini boşalttım
Robot evi süpürdü
Arkasından ben süpürdüm(koltuk,sandalye,toz olan yerleri vs)
Evin yerlerini sildim
Detaylı toz aldım Arap sabunlu su ile
Akşam yemeği yaptım
(Kıymalı türlü
Bulgur pilavı
Limonata)
.
Yatağımızı topladım
Evi havalandırdım
Çöpü çıkardım
Bulaşık makinesini boşalttım
Robot evi süpürdü
Arkasından ben süpürdüm(koltuk,sandalye,toz olan yerleri vs)
Evin yerlerini sildim
Detaylı toz aldım Arap sabunlu su ile
Akşam yemeği yaptım
(Kıymalı türlü
Bulgur pilavı
Limonata)
.
Kalp kırmak istemiyorum seneler geçtikçe sabrım azalıyor ama imtihan diyelimYok artık aynen yazdığın gibi çocuk musun
Boyum kadar çocuklarım var ne oluyor deyiver büyüklere
Hiç birimiz kalp kırmak niyetinde değiliz nanemm. Kaç yıllık gelinleriyiz. Bizi bi kendimizle bırakmalılar artık. Kafalarımız yorgun.. Bi nefes almak bizimde hakkımız.Kalp kırmak istemiyorum seneler geçtikçe sabrım azalıyor ama imtihan diyelim
İmtihanımızı kolay eylesin Rabbim
Ah Nanem ahKalp kırmak istemiyorum seneler geçtikçe sabrım azalıyor ama imtihan diyelim
Ben seni anlıyorum ve susuyorum
Sen hiç bişey demedin mi yok artık çocuk muyum diye falan? Aranızdaki muhabbeti bilmiyorım tabi kuzum kötü etkileneceğin bi ortam olmasın eşinin demesi belki daha iyi.Eşimle konuştum da vazgeçirdi
Sıkma canını bence hem çocuğu alıp hem de devam edebilirsin kursa.
Sakın kursu bırakim deme sakın
Salgın varmış bide influenza. Ahsenin ateşi asla düşmüyordu. Gözleri falan baygın baygın akıyordu bide hali yoktu çocuğun. Öksürük eklendi sonrada. Onun ilacını içtiği anda hemen etki etmişti ateşe ve halsizliğine. Valla devlet hastanesinde doğru düzgün test falan yapmıyorlar ben hiç götürmüyorum ahsen hasta olunca.Olabilir bende ondan şüphelendim cuma arda hastalandı bacaklarım agrıyo dedi ilk gün cumartesi mete dedi bacaklarım agrıyo diye yürüyemiyodu bile. Pazar günü benim agrımaya başladı bacaklarım. Eklem agrısıda oluyomus ya bu illet seyde. Ee ben o kadar şikayetlerini söyledim cocukların niye bi test yapalım demiyo bu doktorlar ya. Cocuklarda ne ararsan vardı ateş kusma ishal burun akıntısı öksürük. Simdi arda da öksürük kaldı mete dün iyiydi hic ateşi cıkmadı bugun yine ateşlendi halsiz düştü
İğne yaptırdım. Evdeki ilaçları söyledim devam et onlarw dedi.ilknurrr22 geçmiş olsun canım hastane yakınmış git bencede iğne falan yaparlar. İlaç verirler
Yok artık ya bu nasıl bi sacmalık.Sen hic muhatap olma eşine devret o konussunKursa birlikte gidelim dedi geçen kb ben çıkana kadar bekler sonra dönermişiz şaka gibi sanki çocuğum
Yok yapmadılar test felan dedigin gibi devlet hastanesi öyle. Allah düşürmesin bana yakın olan devlet hastanesi malesefSalgın varmış bide influenza. Ahsenin ateşi asla düşmüyordu. Gözleri falan baygın baygın akıyordu bide hali yoktu çocuğun. Öksürük eklendi sonrada. Onun ilacını içtiği anda hemen etki etmişti ateşe ve halsizliğine. Valla devlet hastanesinde doğru düzgün test falan yapmıyorlar ben hiç götürmüyorum ahsen hasta olunca.
Bu saat de mi sahur ettinYarın oruç tutucam
Kendime patates kızartması yaptım yarım ekmeğe acıka sürdüm.patates kızartması arasına
Çay yaptım bu saatte kızartma ve acıka
Allah bana akıl versin gelsin kalori
Yedim ama hemde iyi yedim yuh bana
5:30 da kalkıcam ben, tost yaparım yeter
Yılın son dondurucu espiriside yapıldı hadi yatalım
Seneye görüşürüzYılın son dondurucu espiriside yapıldı hadi yatalım