• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Aklımda düzene koymadığım şeyler olduğu zaman çok huzursuz oluyorum. Belirsizlikten nefret ediyorum. Çok kararsız biriyim ve bu özelliğimden de nefret ediyorum. Kafam karışık, neyi ne zaman yapacağımı bilmiyorum ve çok huzursuz hissediyorum 🙁
Allah dermansız dert vermesin limonsuz canını sıkma ❤️❤️

Limonsuzzcay Limonsuzzcay kızın için geçmiş olsun diyorum şimdiden evet benim kardeşim vs de oldu kolay bir ameliyat sadece gerekliyse tabi ki yaptırabilirsin
Oğlun için de hayırlı olsun şimdiden allahım evlendiğini de göstersin size💗
Bir de derler ya en kötü karat karasızlıktan iyidir, ben de çok kararaızım bu arada ama net olmak lazım. İşlerini umarım düzene sokarsın bir an önce

İyi geceler kızlar, yemek çay o ses Türkiye yarım saat dışarda yürüdük vs, mutfağı topladım bulaşık makinesini çalıştırdım, çamaşır makinesine çamaşır attım sabah bitecek. Yarın çalışmıyorum 🫣 sadece kendimi çok yormamak istiyorum, ev iş yoruyor cidden. 1 saat kadar işlerimi halledip akşama kadar film dizi izlemek istiyoeum
İyi geceler hepinize💗 yeni yılınız huzur ve sağlıklı olsun.
Üç aylarımızın başlangıcı da mübarek olsun tüm dualarımız kabul olsun inşallah 🙏

Aklımda düzene koymadığım şeyler olduğu zaman çok huzursuz oluyorum. Belirsizlikten nefret ediyorum. Çok kararsız biriyim ve bu özelliğimden de nefret ediyorum. Kafam karışık, neyi ne zaman yapacağımı bilmiyorum ve çok huzursuz hissediyorum 🙁

Mübarek gecede üç ayların başında yeni senenin başında güzel niyetlerle gir limonsuzum.
Allah akıl ve beden sağlığımızı korusun gerisini yaparız.
Karışık şeyleri sıraya dizeriz yaparız evelallah bir besmeleye bakar

Limonsuzzcay Limonsuzzcay kızın için geçmiş olsun diyorum şimdiden evet benim kardeşim vs de oldu kolay bir ameliyat sadece gerekliyse tabi ki yaptırabilirsin
Oğlun için de hayırlı olsun şimdiden allahım evlendiğini de göstersin size💗
Bir de derler ya en kötü karat karasızlıktan iyidir, ben de çok kararaızım bu arada ama net olmak lazım. İşlerini umarım düzene sokarsın bir an önce
Amin Teşekkür ederim canım ❤️ evet öyle derler ama ben biraz kötü yorumlar da okudum. Kızım da korkuyor 🙁 bilemiyorum yani.

Kızım için doktor geniz eti ameliyatı önerdi ama son kararı bize bıraktı. 10 yaşında. Çok kararsız kaldık. Bikaç güne iyileşir dedi aslında. Ne yapalım bilmiyorum 🙁

Yiğenlerim oldu kolay geçti canın geniz etini almadılar küçülttüler

Mübarek gecede üç ayların başında yeni senenin başında güzel niyetlerle gir limonsuzum.
Allah akıl ve beden sağlığımızı korusun gerisini yaparız.
Karışık şeyleri sıraya dizeriz yaparız evelallah bir besmeleye bakar
Akıl sağlığımdan çok da emin olmadığım günlerdeyim bonusum 🥺
Dediğin gibi iyi düşünelim iyi olsun. Allahım herşeyin en hayırlısını nasip etsin inşAllah 🤲🏻❤️

Yiğenlerim oldu kolay geçti canın geniz etini almadılar küçülttüler
Hımmm bize öyle demedi. Alalım dedi. Devlet hastanesine gittik. Karar verirseniz 1 ay sonra yaparım dedi doktor.
Özellikle grip olduğu zaman çok zorlanıyor çünkü spreyler işe yaramıyor. Hatta ben spreylerde sorun var zannediyordum önceleri. Bi gün kendim denedim baktım hemen açıldı burnum. O gün çok üzülmüştüm 🙁

Hımmm bize öyle demedi. Alalım dedi. Devlet hastanesine gittik. Karar verirseniz 1 ay sonra yaparım dedi doktor.
Özellikle grip olduğu zaman çok zorlanıyor çünkü spreyler işe yaramıyor. Hatta ben spreylerde sorun var zannediyordum önceleri. Bi gün kendim denedim baktım hemen açıldı burnum. O gün çok üzülmüştüm 🙁
Her çocuğun ki farklı demek. Bademciğin alınması zararlı bunun değil diye biliyoruz sen niye bu kadar sıktın canını

Back
X