- 12 Haziran 2019
- 18.238
- 110.515
- 598
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah dermansız dert vermesin limonsuz canını sıkmaAklımda düzene koymadığım şeyler olduğu zaman çok huzursuz oluyorum. Belirsizlikten nefret ediyorum. Çok kararsız biriyim ve bu özelliğimden de nefret ediyorum. Kafam karışık, neyi ne zaman yapacağımı bilmiyorum ve çok huzursuz hissediyorum
Amin İnşAllah canımAllah dermansız dert vermesin limonsuz canını sıkma
Aklımda düzene koymadığım şeyler olduğu zaman çok huzursuz oluyorum. Belirsizlikten nefret ediyorum. Çok kararsız biriyim ve bu özelliğimden de nefret ediyorum. Kafam karışık, neyi ne zaman yapacağımı bilmiyorum ve çok huzursuz hissediyorum
Ama bu kadar dümdüz bakamazsın yaaEe girdik 2025 ne oldu yani ? 1 saat öncesinden farkı ne ? 1 ocakta hep aynı şeyi düşünüyorum
Amin Teşekkür ederim canım evet öyle derler ama ben biraz kötü yorumlar da okudum. Kızım da korkuyor bilemiyorum yani.Limonsuzzcay kızın için geçmiş olsun diyorum şimdiden evet benim kardeşim vs de oldu kolay bir ameliyat sadece gerekliyse tabi ki yaptırabilirsin
Oğlun için de hayırlı olsun şimdiden allahım evlendiğini de göstersin size
Bir de derler ya en kötü karat karasızlıktan iyidir, ben de çok kararaızım bu arada ama net olmak lazım. İşlerini umarım düzene sokarsın bir an önce
Kızım için doktor geniz eti ameliyatı önerdi ama son kararı bize bıraktı. 10 yaşında. Çok kararsız kaldık. Bikaç güne iyileşir dedi aslında. Ne yapalım bilmiyorum
Hazır ara tatil geliyorken düşünebilirsiniz, tabi kolay bir ameliyat ama sonuçta ameliyat anlıyorum korkusunuAmin Teşekkür ederim canım evet öyle derler ama ben biraz kötü yorumlar da okudum. Kızım da korkuyor bilemiyorum yani.
Akıl sağlığımdan çok da emin olmadığım günlerdeyim bonusumMübarek gecede üç ayların başında yeni senenin başında güzel niyetlerle gir limonsuzum.
Allah akıl ve beden sağlığımızı korusun gerisini yaparız.
Karışık şeyleri sıraya dizeriz yaparız evelallah bir besmeleye bakar
Hımmm bize öyle demedi. Alalım dedi. Devlet hastanesine gittik. Karar verirseniz 1 ay sonra yaparım dedi doktor.Yiğenlerim oldu kolay geçti canın geniz etini almadılar küçülttüler
Küçüklüğünden beri çok korkuyor doktordan. Daha yeni bu sene biraz biraz aşmıştıHazır ara tatil geliyorken düşünebilirsiniz, tabi kolay bir ameliyat ama sonuçta ameliyat anlıyorum korkusunu
Her çocuğun ki farklı demek. Bademciğin alınması zararlı bunun değil diye biliyoruz sen niye bu kadar sıktın canınıHımmm bize öyle demedi. Alalım dedi. Devlet hastanesine gittik. Karar verirseniz 1 ay sonra yaparım dedi doktor.
Özellikle grip olduğu zaman çok zorlanıyor çünkü spreyler işe yaramıyor. Hatta ben spreylerde sorun var zannediyordum önceleri. Bi gün kendim denedim baktım hemen açıldı burnum. O gün çok üzülmüştüm