• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Selam kızlar 🌸
15 gündür ailecek hastayız, önce bebeğim hastalandı sonra bana sonra eşime geçti. Biz ayakta geçirdik ama bebeğim çok ateşlendi.
İyiyiz, düzeldik ama bebeğimin geniz tıkanıklığı hâlâ geçmedi. Öneriniz var mı? 20 aylık.

Antibiyotik, soğuk algınlığı şurubu, alerji ilacı kullandık ama hala düzelmedi. Uykuları da kalitesizleşiyor nefes alamadığı için

Sezeryan sırasında doktor endometriozis olduğumu görmüş, ileri seviyede ne yazık ki.
Bebeğin mucize olduğunu söylemişti 🥹
Bana bu hastalığın ilacını verdi ama aşırı kanama yaptığı için düzenli kullanmadım. 1 sene kullanmam ve kırmızı et yememem gerekiyordu.
Geçen hafta kontrole gittim adetlerim çok ağrılı geçiyor, yanlarım kasıklarım şiddetli ağrıyor. Ağrı kesici içmeden duramıyorum. İkinci çocuğu istersek belki olmayacağını belki de çok zaman alacağını söyledi.
Yeniden ilaca başladım 🥹

Sezeryan sırasında doktor endometriozis olduğumu görmüş, ileri seviyede ne yazık ki.
Bebeğin mucize olduğunu söylemişti 🥹
Bana bu hastalığın ilacını verdi ama aşırı kanama yaptığı için düzenli kullanmadım. 1 sene kullanmam ve kırmızı et yememem gerekiyordu.
Geçen hafta kontrole gittim adetlerim çok ağrılı geçiyor, yanlarım kasıklarım şiddetli ağrıyor. Ağrı kesici içmeden duramıyorum. İkinci çocuğu istersek belki olmayacağını belki de çok zaman alacağını söyledi.
Yeniden ilaca başladım 🥹
Düşünüyoe musunuz peki bebek. Senin bebeğin daha aylıktı snırım demi

Bugün dibinde dibine kadar yaşadım. Gün bitmeyecek sandım. Yani çocuğumu resmen tanıyamadım bugün. Her zamankinden x10 daha fazlaydı :ruh: başıma mideme ağrılar girdi hep mi böyle olacak diye tövbe estağfurullah 😂

Selam kızlar 🌸
15 gündür ailecek hastayız, önce bebeğim hastalandı sonra bana sonra eşime geçti. Biz ayakta geçirdik ama bebeğim çok ateşlendi.
İyiyiz, düzeldik ama bebeğimin geniz tıkanıklığı hâlâ geçmedi. Öneriniz var mı? 20 aylık.

Antibiyotik, soğuk algınlığı şurubu, alerji ilacı kullandık ama hala düzelmedi. Uykuları da kalitesizleşiyor nefes alamadığı için
Çok çok geçmiş olsun nebulizatör geldi aklıma varsa iyi gelebilir veya banyo sonrası buharlı bi ortam. Çabucak toparlar inşallah 🤲

Hahahhaha bunu gördüm bugün 😂
O kadar mı kötüydü yaav 🙁
Valla o kadardı 😂 yani benim kız aşırı hareketli yazıyorum görmüşsündür zaten. Ama ona bile şükrettim çocuğun içine resmen bişey kaçmış gibiydi tövbe estağfurullah 😂😂😂😂 üstümden tır geçmiş gibi şu an.

Durmadı mı ki?
Maalesef. Normalde de aşırı hareketli. Bugün daha garipti kaç kez düştü kafasını çarptı ağlıyor susuyor yine devam. Dur yapma demekten yoruldum seslenmiyorum daha beter yapıyor. Her şeye ama her şeye ağladı gün boyu. Normalde ağlak bi çocuk değil ağlasa bile kanar hemen başka bir şeye falan susardı. Ama yok bugün çok çok garipti

Hayırlı günler herkese 🌸🤗
Bugün hiç iş yapasım yok 🙈 Ama mecbur yapılıyor 😒 nevresimleri yastık kılıfını değiştim evi havalandırdım, çamaşır attım yıkanıyor, ütü var yapılacak 🥺 işler beni bekliyor ama ben tembel günümdeyim 😆😝
Benimde yoktu sabah anneme kahvaltıya bi çıktık 8 buçukta girdik eve cok iyi oldu😂
Hep vardı benim. Önceden görmüyor muydun? Görmüyorsan ayarlardan kapatılıyor sanırım öyledir. Acaba yok muydu önceden kız 🤭 bi ara vardı da son zamanlar var mıydı bilemedim geri
Yoktu önceden simdi gözükmeye başlamış😂
Selam kızlar 🌸

Çok geçmiş olsun geniz akıntısını en iyi geçirecek şey bol sıvı tüketmek bol bol su içir. Bizde hastaydık bi haftadır geniz akıntısı devam ediyo hala
Bugün dibinde dibine kadar yaşadım. Gün bitmeyecek sandım. Yani çocuğumu resmen tanıyamadım bugün. Her zamankinden x10 daha fazlaydı :ruh: başıma mideme ağrılar girdi hep mi böyle olacak diye tövbe estağfurullah 😂

Bazen gerçekten bende tanıyamıyorum. Benimkiler zaten yerinde durmayan cocukta bazen ekstra oluyo Allah’ım bugun biter mi acaba diyorum😂

Valla o kadardı 😂 yani benim kız aşırı hareketli yazıyorum görmüşsündür zaten. Ama ona bile şükrettim çocuğun içine resmen bişey kaçmış gibiydi tövbe estağfurullah 😂😂😂😂 üstümden tır geçmiş gibi şu an.
Geçen benim benzetmem gibi sanki otobanın ortasına yatmışımda gelen geçen bütün arabalar üstümden geçmiş gibi😂

Hee eskiden vardı o zaman ben hala var sanıyordum 🤭

Ay evet yaa benimki de aynı biliyorsun anlatmıştım. Gün geçmedi resmen bitmek bilmedi 🤭
Gün bitti çok şükür. Bizde görümceme gitmistik cocuklar oynuyodu görümcem siz gidin dolaşın gelin dedi bıraktık evden cıktı 5 dakka sonra aradı mete nasıl aglıyo ay bi sinir oldum normalde durur anneme felan bırakırız geçen annemgilde de öyle yaptı illa annem dursun. Şubatta yurtdışına gitcez esimle o zaman napcaksak. Neyse anam düşünsün😂

Gün bitti çok şükür. Bizde görümceme gitmistik cocuklar oynuyodu görümcem siz gidin dolaşın gelin dedi bıraktık evden cıktı 5 dakka sonra aradı mete nasıl aglıyo ay bi sinir oldum normalde durur anneme felan bırakırız geçen annemgilde de öyle yaptı illa annem dursun. Şubatta yurtdışına gitcez esimle o zaman napcaksak. Neyse anam düşünsün😂
Şükür valla uyudu da. Aaa neden öyle yaptı ki. Ahsende bana çok düşkün yaa bırakamıyorum hiç bir yere. Ahahaah bencede annen düşünsün😂😂 bizde 2 hafta sonra seminer var oraya gitcez hem de tatil dedik. Ama ahsenle 🥴 bugün diyorum ben gelmesem mi ki😂😂

Back
X