• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Mutfak toplu ✅

Beyazları atmıştım makineye çıkardım serdim balkona
Balkonun camlarını kapattım hava güzel diye iki kapağını açmıştım kapatırken ufak bi kaza yaşadım cam yuvasından çıkar gibi oldu

Nasil korktum şükür bir şey olmadı

Yatsi namazımı kıldım....

Niyet listemi tamamladım

Çay yaptım
👍🥰😇

Bizde yemek yok yemeksiz gececek tüm yıl
Cocuklar sebze corbası icti
Ben yine hic bisey
Eşimde dışardaydı yemiş yaptırmadı bisey
Biraz oturup bogazımın acısına aglamak istiyorum. Hastaneye gitsem ilactan baska ne yapılabilir acaba. O kadar canım yanıyo ki hayatımda ilk defa böyle bisey yasıyorum😭😭

Ben yine hic bisey
Biraz oturup bogazımın acısına aglamak istiyorum. Hastaneye gitsem ilactan baska ne yapılabilir acaba. O kadar canım yanıyo ki hayatımda ilk defa böyle bisey yasıyorum😭😭

Gitmen lazım ilknur bademcik enfeksiyonu belki de

Aman sen bebisle uğraş bal petegı ne guzel ugras
❤❤❤🧿🧿🧿🧿
Bana biri dese ki

Turlara katıl gez herkes kendi alsın kendi yapsın bahçe ekilmeyecek allahım allahım :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

En çokta kurban da sadece kendi kurbanımız kesilecek anam anammmmmm

Kendimi gurban ederim :KK73::KK73:

Ohhh 300 500 300 500 yandan yandan :halay::halay::halay::halay::halay::halay:
Ay pareeeee:KK70:

Akrabalara duyur biz bu sene kurbanı bağışlayacaz fiziki kesmiyoruz de şimdiden başla 😂😂😂

Ben yine hic bisey
Git ya. Benim boğaz yara olunca şişince antibiyotik içmeden geçmez kolay kolay. Karadut özü, kozalak şurubu falan varsa onlardan al bari yumuşatır en azından. Ben bide yemeniye kolonya döküp boğazıma sararım o yakar geçirir🙈

Git ya. Benim boğaz yara olunca şişince antibiyotik içmeden geçmez kolay kolay. Karadut özü, kozalak şurubu falan varsa onlardan al bari yumuşatır en azından. Ben bide yemeniye kolonya döküp boğazıma sararım o yakar geçirir🙈
Kozalak şurubu vardı annemde unutmusum. Gargara var onu yapıyorum antibiyotik iciyorum 4. Gün bugun soguk algınlıgı içiyorum ay hic mi iyilesmez ne bu yani anlamadım ki

Kozalak şurubu vardı annemde unutmusum. Gargara var onu yapıyorum antibiyotik iciyorum 4. Gün bugun soguk algınlıgı içiyorum ay hic mi iyilesmez ne bu yani anlamadım ki
Sirkeyle gargara yap ve limon karabiber çay iç biraz yumuşatır

Ayrıca bu kadar acıyı çekene kadar hastane komşuymuş sana neden gitmedim ki yahu 😡

Back
X