- 10 Kasım 2024
- 671
- 3.846
- 28
- 30
Vallahi onu bir Allah bilir bir de siz ben bilememBiz yüzeysel mi yapıyoruz lan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallahi onu bir Allah bilir bir de siz ben bilememBiz yüzeysel mi yapıyoruz lan
Ay akşam akşam içim darlandi
Yemekleri o yapıyorDenememişsin almammm
Eşim emekli olunca baharat çeşitlerimiz arttı
Neden arttı diye sormayın nazara geliriz
OrtakYemekleri o yapıyor
Maşallah maşallah
İyi değiller di ki zatenAsperox halt etmiş öyle söyleyim
Sarı olan ilk zamanlarda iyiydi seviyordum da mutfak dolabını falan silerken. Şimdi yok ya sevemiyorumİyi değiller di ki zaten
Ben sarı güçü ocakta kullanıyorum.Sarı olan ilk zamanlarda iyiydi seviyordum da mutfak dolabını falan silerken. Şimdi yok ya sevemiyorum
Çok şükür canım gün gün daha iyi oluyorum elhamdülillah. Sen nasılsınAktif Lora nasılsın
Iyiyim şükür bebeğin nasılÇok şükür canım gün gün daha iyi oluyorum elhamdülillah. Sen nasılsın
Bonus bonusumm swetimm kullandığınız için soruyorum bunların kokusu çok yoğun mu? Ben temizlik yaparken maske takmama rağmen tıkanıyorum. Koku yoğunsa almayacağım (alerjimden dolayı)Mavisi pası kiri sarı lekeleri falan çıkarıyor. Pembesi kireci. Duşakabini demiştim ya ne yaptıysam çıkmıyor diye anında patlattı musluğu falan
Diversey Taski Clonet Extra 750 Ml. + Taski R6 750 Ml (2
Diversey Taski Clonet Extra 750 Ml. + Taski R6 750 Ml (2'li Paket) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ayy bunlar ne ki ne güzel olmuş mis gibiHurçladım lavantaladım kaldırıyorum
Ben ocak ve yağlı bulaşıklarda kullanıyorumSarı olan ilk zamanlarda iyiydi seviyordum da mutfak dolabını falan silerken. Şimdi yok ya sevemiyorum