• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Amin canım inşallah bilgi eksiğim çok fazla merakta ediyorum böyle şeyleri

Siz bana göre daha fazla bilgi sahibisiniz diye sordum canım. Ben baya uzak kaldım Ssero Ssero sagolsun beni kendime getirdi. İnşallah namazıda daima kılmak nasip olur

Oda mı boykotmuş içim de öyleymis şaşırmıştım.

Keşke tefsiri bilsem ayetleri açıklasam keske boyle bir ilmim olsa

Malesef yok sadece hepimizin bildiği şeyler
Öyle çok eksiğim var ki anlatamam

Tam anlamiyla dinimizi yasasak insaniz olmuyor bazen bu dünyaya dalıp gidiyoruz

Dinimizi tam bilmiyoruz öğrenmek elimiz de ama bahanelerim çok fazla

Rabbim iman aşkı namaz aski versin bu dünyadan giderken götüreceğim tek şey iki metre kefen oda nasip olursa gerisi iyi insan merhametli insan olmak ve doğru yoldan ayrılmamak

Dediğim gibi eksiğimiz fazla benim eksiğin o kadar çok ki Rabbim eksiklerimizi tamamlasın ve af etsin ...

Valla şaştı efserim. Cimere falan yazicam artık evimde doğal gaz bulundu gelin diye :D yok bitmiyor gaz 🤣🤣
Ahh yavrum hele nette önüme düşüyor şöyle böyle çıkarın diye hiç baktımmı ?
Bazen diyom bizim oğlan zamanında olsaydı bende bakardım net bu kadar yaygın değildi o zamanlar

Valla dolabı açtım dünden kalan lahmacun var nasıl sevindin :KK70: yanına biraz patates yemeği yaptım ☺️
Oh miss. Benim canım aspavada yemek istiyo diyip duruyodum benimkine oda bugun gidelim dedi. Yemek yapmıcam ardayı alırım 4te gelince gideriz
Keşke tefsiri bilsem ayetleri açıklasam keske boyle bir ilmim olsa

Malesef yok sadece hepimizin bildiği şeyler
Öyle çok eksiğim var ki anlatamam

Tam anlamiyla dinimizi yasasak insaniz olmuyor bazen bu dünyaya dalıp gidiyoruz

Dinimizi tam bilmiyoruz öğrenmek elimiz de ama bahanelerim çok fazla

Rabbim iman aşkı namaz aski versin bu dünyadan giderken götüreceğim tek şey iki metre kefen oda nasip olursa gerisi iyi insan merhametli insan olmak ve doğru yoldan ayrılmamak

Dediğim gibi eksiğimiz fazla benim eksiğin o kadar çok ki Rabbim eksiklerimizi tamamlasın ve af etsin ...
Amin parem hepimizin inşallah♥️
Benim canım da tatlı istiyor ama nasıl istiyor ne yapsam bilemiyorum

Reçel kavonozuna dalmakta istemiyorum :eek:
Bi profiterol yap ye pariş 😂

Ahh yavrum hele nette önüme düşüyor şöyle böyle çıkarın diye hiç baktımmı ?
Bazen diyom bizim oğlan zamanında olsaydı bende bakardım net bu kadar yaygın değildi o zamanlar
Herseyi yaptım efserim. Diğer cocuklarda uyguladıklarım bunda calismadi. Gaz damlası icinde erken dedi doktoru. Kendi baş etmeliymis keh keh gülüyor bide 🫠🫠 ikiniyor olmayınca kusmasi artıyor.

Herseyi yaptım efserim. Diğer cocuklarda uyguladıklarım bunda calismadi. Gaz damlası icinde erken dedi doktoru. Kendi baş etmeliymis keh keh gülüyor bide 🫠🫠 ikiniyor olmayınca kusmasi artıyor.
sıcak havlu yap birazda eskilerden dene annem
Sıcak su torbasına değiş tokuş iki havulu yap birini koy diğerini sıçak su torpasına sar ayaklarına karnına ılık ılık koy

Son düzenleme:
Oh miss. Benim canım aspavada yemek istiyo diyip duruyodum benimkine oda bugun gidelim dedi. Yemek yapmıcam ardayı alırım 4te gelince gideriz

Amin parem hepimizin inşallah♥️

Bi profiterol yap ye pariş 😂
Bir sürü işi var onun gidip lokma tatlısı alasim var
Ha üşenmez gidersem lokma değişebilir
😄👍

Loracım kendini de koru üşütme.
Senden de geçer ya.
Bi doktor demişti ki, anne klozete oturduğunda klozetin o soğukluğu bile annede gaz yapar, bebeğe geçer.
O denli hassas demişti.

İnşallah geçer tez vakitte.

Bugun de niyetliyim.
Birkaç gündür suyu az içtim, zor geçecek herhalde bugun.
Neyse.

Etrafı toparladım.
Çamaşır yıkandı, astım.
Bulaşık mak boşalttım.
Mutfak temizledim, elde yıkadım.
Dolapları dıştan, ekstra özenli sildim.
Namazı kıldım, oturdum Kuran okucam kızlar gelene kadar.
Sonra yemek yapmaya kalkarım.
Aklıma pek bişey yok zaten, ne çıkarırsam artık.

Ya birsah süt boykotmus ya🥸 hoş içinde de süt değil su varmış ama ben boykot olmasına şaşırdım. Dikkatli olmak gerek ya

Sen nasıl bilmiyodun hele mayonez ketçaplar hangisinn arkasını çeviriyosam khc yazıyor heinz ın üreticisi yani

Amin canım inşallah bilgi eksiğim çok fazla merakta ediyorum böyle şeyleri

Siz bana göre daha fazla bilgi sahibisiniz diye sordum canım. Ben baya uzak kaldım Ssero Ssero sagolsun beni kendime getirdi. İnşallah namazıda daima kılmak nasip olur

Oda mı boykotmuş içim de öyleymis şaşırmıştım.
Birbirine iyi gelen, ibadetlere teşvik eden dostların hayatımızda olması ne güzel. Burada da birbirimize motive oluyor olmakta kıymetli.

Rabbim cümlemizi layıkıyla huzuruna, imanla almayı nasip eylesin

Başla canım namaza inşaAllah ❤️
bir daha bu saatleri yaşamayacağız. Onun için her ezan okunduğu gibi son namazımızı kılıyor gibi düşünelim. Ertelemeyelim

Kabul olur olmaz cennete gireriz girmeyiz düşünmek yerine, Allah ım senin rızan için deyip ibadetlerimizi yapmaya gayret edelim hep birlikte inşaAllah 🤲🏻

Back