• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kolay gelsin bende iş başı yaptım.
Kahve içiyorum :kahve:
Yarın sabah bizde uyuruz nasipse abla
afiyet olsun penyezim , bende kahvaltı yapıcam birazdan
aynen bizde yarın uyuruz inşallah ,
benim yine boğazım yanmaya gıcık yapmaya başladı yine hasta olucam galiba
tamda oruç tutmaya başlamıştım ne güzel :(

Sabah 5:30 uyandım
1 makine çamaşır yıkandı serildi
Tekrar makineye çamaşır atım
Kahvaltı hazırlandı (fırında patates)
Uyanmalarını beklerken ütü yaptım
kızımı kursa yolladım eşimide işe
Yapılan ütüler yerleşti
Yatakları topladım

Oğlan uyuyor kahvaltı yapmasını bekliyorum o uyanana kadar bir fırta ben uyuyayım yoksa bugün sersem sersem ağzı gözü dağıtmış gezeceğim 🫤

dün pazardan çinekop aldım yine, bu sefer fırında yapmak istiyorum
internette gördüm tepsiye yağlı kağıt koydu balıkları unladı dizdi üzerine yine yağlı kağıt öyle pişirdi bende denicem o şekilde
Abla üzerine kekik ve dilimlenmiş sarımsak koy mitiş oluyo. Sarımsak balığın kokusunu bastırıyor ben o yüzden koyuyorum yemiyorum ama 🤪

Günaydıııııın herkeslereeee,
Dün ki enerji düşüklüğümden sonra, işten eve geçince hiiiiçbir şey yapmadım. Yemekler hazırdı onları ısıttım yedik. Mutfağı toplu bıraktık hepsi bu.
Bugün gayet iyiyim. İşe geldim, kahve ile başlarım birazdan. İş yerinde ki işlerimi yeni haftaya sarkıtmadan bitirmek hedefim şuan.
Akşam eve geçince de çamaşırlar var kurumuş onu kaldıracağım. Ütü var biraz onları yaparım. Bir de yarın pazar, pazar gününe evim toplu kafam rahat gireyim diye bir süpürür silerim. Yemek derdine de bir çare düşünürüz bakalım.
Tabi ki bu işerin büyük çoğunluğunu eşime yaptıracağım :21: :21:

Abla üzerine kekik ve dilimlenmiş sarımsak koy mitiş oluyo. Sarımsak balığın kokusunu bastırıyor ben o yüzden koyuyorum yemiyorum ama 🤪
bende fırında balık yaptığım zaman zeytin yağı , limon, sarımsak ,biberiye, defne yaprağı koyarım güzel oluyo

Sahura kalktım ben son dk larda zor yetiştim sonra da telefona bakarken uyumuşum az uyuyunca verimsiz oluyor biraz neyseki çok geç değil
sen hasta değilmisin iyileşince tutardın , ben hastayken cesaret edemiyorum oruca çünkü boğazım çok kuruyo sürekli gıcık geliyo öksürük oluyo yine hasta olucam gibi her ay hasta oluyorum çocuklar gibi

Back