- 13 Mart 2019
- 13.574
- 45.778
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kokusu var ama kötü kokulu değil. Bilemedim ağır değildi bi tık daha azdı sankiBonus bonusumm swetimm kullandığınız için soruyorum bunların kokusu çok yoğun mu? Ben temizlik yaparken maske takmama rağmen tıkanıyorum. Koku yoğunsa almayacağım (alerjimden dolayı)
Anladım canım tşkKokusu var ama kötü kokulu değil. Bilemedim ağır değildi bi tık daha azdı sanki
Bu hafta evin yatakları koyduğum dolabı döktüm kafada esti ne var ne yok yıkandı ütülendiAyy bunlar ne ki ne güzel olmuş mis gibi
Fazla uyumasına izin verme uyandır besle şifa olsun kuzumadaEfserim iyiyiz şükür. 10 a düşmüş sarilik bol bol beslicez gidicek inşallah
Insallah nasip olur penyezim.Benimde erzurumun bir kasabası tek hayalim orda olmak dağın ortasında
Bonus bonusumm swetimm kullandığınız için soruyorum bunların kokusu çok yoğun mu? Ben temizlik yaparken maske takmama rağmen tıkanıyorum. Koku yoğunsa almayacağım (alerjimden dolayı)
Aç o çocuk üşür o çocuk demek için tetikte bekliyorum kv sini aramasın hiç Aktif LoraFazla uyumasına izin verme uyandır besle kuzum şifa olsun kuzumada
Duş aldım duştan önce mutfak topluydu galiba yine dağıldı pijamalarımda mutfağa girmek istemiyorumİyi akşamlar
8 günün üstüne bir kahve içtim midem alt üst oldu bi de tatlı yedim yanında ne koyuyolarsa içine fena yaptı.
Çorbayla avutuyorum midemi
İçemiyorum çay falan 2 gündür 1 bardak o kadar. Midem bi toparlansaydıDuş aldım duştan önce mutfak topluydu galiba yine dağıldı pijamalarımda mutfağa girmek istemiyorum
Canımda bir pis çay istiyor
Biz yeterizAç o çocuk üşür o çocuk demek için tetikte bekliyorum kv sini aramasın hiç Aktif Lora
Antibiyotik bitti miİçemiyorum çay falan 2 gündür 1 bardak o kadar. Midem bi toparlansaydı
Antibiyotik bitti mi
Bitterse rahatlarsın2 mi 3 mü var
Ayy maşallah ne kadar güzel eline sağlıkBu hafta evin yatakları koyduğum dolabı döktüm kafada esti ne var ne yok yıkandı ütülendi
çocukların bebeklik yorganı hatıra saklamıştım onlarıda temizledim kaldırdım
İnş çıkarmam o dereceyimBitterse rahatlarsın
Onları kullanırken maske takıyorum hep bonusum bitsin daha almam çok ağır kokuyor dediğin gibiKlozete kullandım daha duşkabine kullanamadım da penyezim çok ağır değil ya asıl mavi güçün kokusu çok ağır bana göre banyonun kapısı kapalıyken duşa sıkıp yapamıyorum rahatsız ediyor.
Evet evet dusakabin kapalı yapınca diğerleri beni boğuyor bunda olmadıKlozete kullandım daha duşkabine kullanamadım da penyezim çok ağır değil ya asıl mavi güçün kokusu çok ağır bana göre banyonun kapısı kapalıyken duşa sıkıp yapamıyorum rahatsız ediyor.