• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bonus Bonus bonusumm swetimm kullandığınız için soruyorum bunların kokusu çok yoğun mu? Ben temizlik yaparken maske takmama rağmen tıkanıyorum. Koku yoğunsa almayacağım (alerjimden dolayı)
Kokusu var ama kötü kokulu değil. Bilemedim ağır değildi bi tık daha azdı sanki

İyi akşamlar beybiler

Mutfaktan çıktım.
Bu akşam herkes ayrı program yaptı, bebeler film izledi, kocam ders çalışıyor ben de mutfağı seçtim.
Yarınki misafire hazırlık yapıyım dedim.
Misafirime, erken gelin yemeği az yiyin diyip gün sofrası kurmayı düşünüyorum 🙃

Çocuklara kitap okudum, yatırdım şimdi.
Sıra bana geldi 😃
Belim ağrıyor biraz, şöyle bi uzanarak birşeyler izliyim.

İyi akşamlar ❤️

8 günün üstüne bir kahve içtim midem alt üst oldu bi de tatlı yedim yanında ne koyuyolarsa içine fena yaptı.

Çorbayla avutuyorum midemi ❤️

Eklentiler

• 1000051432.jpg
    1000051432.jpg
    77,8 KB · Görüntüleme: 20
Efserim iyiyiz şükür. 10 a düşmüş sarilik bol bol beslicez gidicek inşallah 🥰

Insallah nasip olur penyezim.😍Benimde erzurumun bir kasabası tek hayalim orda olmak dağın ortasında 😬😬🤣🤣🤣
Fazla uyumasına izin verme uyandır besle şifa olsun kuzumada 🥰

Son düzenleme:
Bonus Bonus bonusumm swetimm kullandığınız için soruyorum bunların kokusu çok yoğun mu? Ben temizlik yaparken maske takmama rağmen tıkanıyorum. Koku yoğunsa almayacağım (alerjimden dolayı)

Klozete kullandım daha duşkabine kullanamadım da penyezim çok ağır değil ya asıl mavi güçün kokusu çok ağır bana göre banyonun kapısı kapalıyken duşa sıkıp yapamıyorum rahatsız ediyor.

İyi akşamlar ❤️

8 günün üstüne bir kahve içtim midem alt üst oldu bi de tatlı yedim yanında ne koyuyolarsa içine fena yaptı.

Çorbayla avutuyorum midemi ❤️
Duş aldım duştan önce mutfak topluydu galiba yine dağıldı pijamalarımda mutfağa girmek istemiyorum 😏
Canımda bir pis çay istiyor 🫤

Klozete kullandım daha duşkabine kullanamadım da penyezim çok ağır değil ya asıl mavi güçün kokusu çok ağır bana göre banyonun kapısı kapalıyken duşa sıkıp yapamıyorum rahatsız ediyor.
Onları kullanırken maske takıyorum hep bonusum bitsin daha almam çok ağır kokuyor dediğin gibi

Evet evet dusakabin kapalı yapınca diğerleri beni boğuyor bunda olmadı

Back