Düzenli Evimiz & Hayatımız

efserin doğum günümü

Efser efserimmmm canımmm doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşların olsun sağlıkla huzurla

Eki Görüntüle 3515714

Yaa efser doğum gününmüüşş
Mutlu huzurlu sağlıklı uzun nice yaşların olsun inşallah sevdiklerinle

Efser yaaaa efserikom iyi ki doğmuşsun nice mutlu sağlıklı senelerin olsun inşallah ailenle birlikte seni seviyorum

Efser nice senelere efser ailenle mutlu huzurlu bi yıl geçirmen dileğiyle

Efser Ahiretligim iyi ki doğdun iyi ki varsın iyi ki tanımışız seni. Sevdiklerinle hayırlı uzun omurlerin olsun

Efser İyi ki tanımışım seni iki gözüm doğum günün kutlu olsun

Eki Görüntüle 3515797

Efser İyi ki doğduuun efser iyi ki varsın sevdiklerinle güzel yaşların olsun

Buna ayriyeten tekrar cevap verecem
Efser
Efso kadın doğum günün demek he?
O zaman iyi ki doğmuşsun
Kalan ömrün geçenden daha güzel daha hayırlı olsun, upuzun yıllar boyunca sevdiklerinle birlikte mutlu yaşa!

Efser doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu,huzurlu,sağlıklı güzel yılların olsun sevdiklerinle beraberce

günaydın hayırlı cumalar
Efser sevdiklerinle birlikte sağlık, mutluluk, huzur dolu nice güzel yaşların olsun inşallah

Günaydın herkeseee
Efser iyi ki doğdun, nice sağlıklı huzurlu yaşların olsun

bugün giremiyeceğim tutu sabahtan işlerimi halledeyim öyle oturayım dedim
Ne hoş bir süpriz oldu yorulmuştumda ilaç gibi geldiniz beni çok mutlu ettniz
Rabbimde sizleri mutlu etsin her iki cihanda tüm teprikler için teşekkür ederim

Efser efserimmmm canımmm doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşların olsun sağlıkla huzurla

Eki Görüntüle 3515714
Canım bir zamanlar söyleselerdiki tanımadan görmeden insanlarla arkadaş olacaksınız inanan saçmalayın derdim somut olarak olarak tanımadığın insanla ne arkadaşlığı kuracağım der en çok ben karşı çıkardım
Sizler nice somut olmuş içi çürümüş ol arkadaşdan daha can oldunuz
Soyut olarak valığını bilmek ve yüreğime dokunacağını bilmek çok güzel iyiki varsınız hep var olun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…