- 14 Şubat 2015
- 12.563
- 7.620
-
- Konu Sahibi heyecandorukta
- #1.921
maraton ne ?maraton yapak mıı
1 saat içinde evde deli dana gbi koşarak yapabıldiğimiz kadar iş yapıyoruzmaraton ne ?
bugünün 5 lisi
- odalar toplanacak
- yerler ve silinmesi gerekenler silinip toz alınacak
- mutfak toplanacak,yemek yapılacak
- ütü yapılacak
-wc ve banyo yıkanacak
biraz geç oldu ama dışarı çıktım fatura vs oglanı berbere götürdüm sonrada parka gitttik yeni geldim sabah işlerin yarısını halletmiştim neyseki
1 saat içinde ara vermeden yapmak :) valla benim oglanla çok zor tam yaramazlık dönemleri 3 e girecek inşallah ama kök söktürüyor :)1 saat içinde evde deli dana gbi koşarak yapabıldiğimiz kadar iş yapıyoruzben genelde günlük işlerimi böyle yapıyorum
maşallah allah bağışlasın1 saat içinde ara vermeden yapmak :) valla benim oglanla çok zor tam yaramazlık dönemleri 3 e girecek inşallah ama kök söktürüyor :)
ah bi uyusa :)uyku sorunumuz var malesef yavas yavas yormadan yapıyorum kendimde rahatsızımmaşallah allah bağışlasınuyuduğu zaman yap benımkı daha karnımda ama o da cok yoruyo benı
geçmiş olsun canım. ben yavas yavas yapıyım dıyınce btmıyo ertesı gune sarkıyoah bi uyusa :)uyku sorunumuz var malesef yavas yavas yormadan yapıyorum kendimde rahatsızım
Kızlarrrr merhabaaa :)
Ben bugün eşime gidiyorummmmmm ve bir haftadır hiç doğru düzgün işe gitmedi elim :) Gelince Pazartesi den itibaren tammm motive olacağım inşallah :) iyice pilim bitmişti 2 haftada 4 kere doktora gittim, doktor tanıdık dün artık sen eşini gör de bir düzel artık yaaa bir şey yok sadece psikolojik yorulmuşsun dediTarihi bildiğim için kendimi sıkıp sıkıp az kala patladı sanırım içim öyle düşüyorum artık :)
Biliyorsunuz ki bugünnnnnn Yatak Odası için bildirim günü ben olamayacağım ama siz sıradaki oda ve maddeleri belirler misiniz ?
3 gün yokummm 5 saat sonra uçağım ve ben artık yerimde duramıyorum :) :) :)
günaydın,hayırlı cumalar herkese..rabbim dualarınızı kabul etsin.
bugünkü 5 madde ;
*1 posta çamaşır yıkanacak
*evin dağınıklığı toplanacak
*pazartesi doğacak yeğenim için doğum hediyeleri hazırlanacak
*ütü yapılacak
*kitap okunacak
2 hafta kadar topiğe düzenli giremeyebilirim kızlar,pazartesi günü gelinimiz doğum yapacak.2.kez hala olacağım inşallah.bu mübarek günün hürmetine gelinimiz ve bebeğimizide dualarınıza katarsanız sevinirim..ben bile çok heyecanlıyım,yerimde duramıyorum.
Hayirli olsun simdiden Allah anali babali büyütsün:)günaydın,hayırlı cumalar herkese..rabbim dualarınızı kabul etsin.
bugünkü 5 madde ;
*1 posta çamaşır yıkanacak
*evin dağınıklığı toplanacak
*pazartesi doğacak yeğenim için doğum hediyeleri hazırlanacak
*ütü yapılacak
*kitap okunacak
2 hafta kadar topiğe düzenli giremeyebilirim kızlar,pazartesi günü gelinimiz doğum yapacak.2.kez hala olacağım inşallah.bu mübarek günün hürmetine gelinimiz ve bebeğimizide dualarınıza katarsanız sevinirim..ben bile çok heyecanlıyım,yerimde duramıyorum.
Ne mutlu sana :) hayirli yolculuklarKızlarrrr merhabaaa :)
Ben bugün eşime gidiyorummmmmm ve bir haftadır hiç doğru düzgün işe gitmedi elim :) Gelince Pazartesi den itibaren tammm motive olacağım inşallah :) iyice pilim bitmişti 2 haftada 4 kere doktora gittim, doktor tanıdık dün artık sen eşini gör de bir düzel artık yaaa bir şey yok sadece psikolojik yorulmuşsun dediTarihi bildiğim için kendimi sıkıp sıkıp az kala patladı sanırım içim öyle düşüyorum artık :)
Biliyorsunuz ki bugünnnnnn Yatak Odası için bildirim günü ben olamayacağım ama siz sıradaki oda ve maddeleri belirler misiniz ?
3 gün yokummm 5 saat sonra uçağım ve ben artık yerimde duramıyorum :) :) :)