- 24 Haziran 2015
- 926
- 838
- 37
-
- Konu Sahibi heyecandorukta
- #1.881
aynen :) eşim çok dagınık e oglanda oyuncakları tüm odalara döküyor tek saniye oturmuyor çok hareketli maşallah :)Ben bütün evi toparladım, tam 1 saat sürdü. Resmen savaş alanı gibiydi. Eşim de ben de çok dağınığız bi de emekleyen bir bebeğim var. Toplasam bile yarım saat sonra dağılacak eminim..
aynen :) eşim çok dagınık e oglanda oyuncakları tüm odalara döküyor tek saniye oturmuyor çok hareketli maşallah :)
bizimki kabul atmiyor küçük beyimiz :) neyse ki bugün bu yöntemi deneyecegim bakalım ne yapacakbence de . ben yapacaklarimi yapıyorum amanomlat bozunca da kizmiyorum . en azindan temiz bir ev olmus oluyor. oyuncaklari da kutulayip dolabin ustune koydum sadece o ynadıklarını veriyorum .
ya çocuk olan ev illaki dagınık oluyor oyuncak vs bide bizim ki tencere vs de oynar aglatmak da istemiyorumMaşaAllah. Ne güzel.. Bence dağınık olmak önemli değil, temiz olmak önemli :)
heyecandorukta atmasa beni topicten :)
Yok canım neden atayım bebek varken bence de kesinlikle öyle :) Ev temizse dağınık olsa bile mesela bi misafir geleceği zaman o dağınıklığı tek bir noktaya max. yarım saatte tıkabilirsinMaşaAllah. Ne güzel.. Bence dağınık olmak önemli değil, temiz olmak önemli :)
heyecandorukta atmasa beni topicten :)