- 16 Ekim 2014
- 3.602
- 6.690
-
- Konu Sahibi heyecandorukta
- #1.801
Neyse bir hayraninim dermisim:)saka bir yana hos sohbetsinhatırlayamadım
benim çenem düşük heryerdeyim :)
aaa ben bide çamaşır astımMasallah bayagi bisey yapmisiniz,1 elin nesi var 2 elin sesi var demisler
Ben de evi toparladim 2 cocuk olunca biraz dagiliyo haliyle,cöp kovalarini yikadim,camasirlari serdim,bulasik sepetindeki bulasiklari yerlestirdin,bulasik makinesindeki bulasiklari yerlestirdim,yataklari düzledim,sofralari silkeledim katladim yerlestirdim
katil bize tam anlamıyla sende böyle ol
nee yatak düzeltmek miiMasallah bayagi bisey yapmisiniz,1 elin nesi var 2 elin sesi var demisler
Ben de evi toparladim 2 cocuk olunca biraz dagiliyo haliyle,cöp kovalarini yikadim,camasirlari serdim,bulasik sepetindeki bulasiklari yerlestirdin,bulasik makinesindeki bulasiklari yerlestirdim,yataklari düzledim,sofralari silkeledim katladim yerlestirdim
Neyse bir hayraninim dermisim:)saka bir yana hos sohbetsin
Ne oldu sabahmi yapacaktik sonucta yaptim diminee yatak düzeltmek mii
Neyse canim sen cok aktifsin ben biraz seciciyim o yüzden begendigim konustugum sayili oldugu icin benim hatirlamam kolay oluyorayy ben balık hafızayım sen benim kusuruma bakmaşu an bildiğin kızardım :))
Neyse canim sen cok aktifsin ben biraz seciciyim o yüzden begendigim konustugum sayili oldugu icin benim hatirlamam kolay oluyor
demiNe oldu sabahmi yapacaktik sonucta yaptim dimi
Yapma yaaaaayakalanırsın tabineyli börek
afiyet olsunYapma yaaaaa
Peynirli domatesli Allah affetsin