- 24 Temmuz 2008
- 25.481
- 44.482
-
- Konu Sahibi heyecandorukta
- #1.201
1. Mutfak Toplanacaki,
2. Ev Toplanacak,
3. Yemek yapılacak,
Bu aralar çok yorgunum, çok iş yapamıyorum malesef o yüzden 3 madde...
Benim kizin elini kedi isirdi a$i icin,oglaninda alerjik astimi var mevsimde bahar olunca bir kizi bir oglani doktora gidip gidip geliyoruzHayırdır canım ne doktoru ?
Canım ev toplanacak diye yazma bol onlar 5 madde çıksın
Oturma odası toplanacak
koridor toplanacak
Yatak odası toplanacak gibi
Çok iş yapmışım gibi yaz diyorsun :) Kırmam tabii ki :)
1. Bulaşık Makinası Boşaltılacak,
2. Tezgahlar silinecek,
3. Salon Toplanacak,
4. Yatak Odası Toplanacak,
5. Yeemek yapılaccak :)
maşallah bende kapı çalcak biri gelcek diye ödüm kopuyoYapilacak hic bi isim yok piril piril evim5 madde cikarmaya calisirsak
1.mutfak toparlanacak
2.camasir atilacak
3.yikanan camasir asilacak
4.ev toparlanacak
5.komsuya gidilecek
Bundan bazen bende çok korkuyorummaşallah bende kapı çalcak biri gelcek diye ödüm kopuyo
Ne kadar güzel evin temiz alıp çayını kahveni keyfini çıkarYaptım kendime inanmıyorum saat 1 ve benim işlerim bitti şaşılası bu durum
Şimdiden kolay gelsin cnmBugünün 5 lisini yazayımmm :)
1- Yemek yapılacak
2-Mutfak toplanacak
3- Kişisel bakım yapılacak
4-Kuruyanlar toplanacak yerleştirilecek
5- Cumartesi günü olacak günüm için sofra düzenine karar verilecek :)
Yarın yoğun olurum gün için alışveriş vs. yaparım cumartesi çok yoğun olurum gün için koştur koştur pazar bacaklarımı uzatıp dinleneceğim inşallah amin
Teşekkür ederim canım :)Şimdiden kolay gelsin cnm
Kızlar
Bildirimleri sabah 10a kadar yapmıyomuyduk? Değiştimi o kural herkes bildirim yapmış çünkü. Ben saati geçti diye yapmıyodum.
Kızlar
Bildirimleri sabah 10a kadar yapmıyomuyduk? Değiştimi o kural herkes bildirim yapmış çünkü. Ben saati geçti diye yapmıyodum.
ben iş yoğunluğundan yeni yapabildim o kural maddeleri tamamlamak için verilen süre değilmiydi :)