DÜZENLİ BİR YAŞAM, TEMİZ BİR EV...

Ay bitmeyen maddelerim
1 camasie toplamak
2 gorumceye gitmek
3 yemwk yapmak
4 evi supurmek
5 yemek yapmak

Suan ortalık öyle daginikki benimde acaip uykum var toplamasam rahat uyuyamicam aklım kalicak toplasam uykum var usengeclik ten kalkamiyorum nolcak bu halim ah bu o ilk hamleyi yapıp kalksam gerisi gelecek:cry: neyse kalkayim en iyisi en azından bi toparliyayim yarınki 5 maddem
1.tuvalet banyo yikncak
2.utu yapılacak (şükür az bişey )
3.cop atılıp kovasi yikanacak
4.oturma odasının tulu yikanicak
5.cami silinecek
Inşallah yaparım banada biraz gaz verin canlar :-)

Suan ortalık öyle daginikki benimde acaip uykum var toplamasam rahat uyuyamicam aklım kalicak toplasam uykum var usengeclik ten kalkamiyorum nolcak bu halim ah bu o ilk hamleyi yapıp kalksam gerisi gelecek:cry: neyse kalkayim en iyisi en azından bi toparliyayim yarınki 5 maddem
1.tuvalet banyo yikncak
2.utu yapılacak (şükür az bişey )
3.cop atılıp kovasi yikanacak
4.oturma odasının tulu yikanicak
5.cami silinecek
Inşallah yaparım banada biraz gaz verin canlar :-)
Ben de tuvalet banyoyu az once yikadim:) bu saatte olacak is mi :) yaparsin A awaree sana guveniyoruz :KK19::KK49: yarin 5+ bekliyoruz senden

dünü 4 le kapattık:) o zman gelsin bugünün 5 i :KK70:
1.ev süpürüp silincek ( dünden kalan :KK43: )
2.çöpler atılcak
3.toz alıncak( tv ve pencere önleri)
4.balkon yıkancak
5.mutfak toparlancak yağçözle silince ( patates kızartmasının eserleri temizlencek yani :KK43: çok pişmanım bidaha kızartmiciiim

Günaydın arkadaşlar... Bu günün 5 maddesi biraz kolay olacak... Aslında çok iş var...

1. Yeleğin kalan açıklaması yazılacak...
2. Ocak fırın silinecek
3. Dağınıklık toplanacak
4. Odalar süpürülecek
5. Çamaşır yıkanacak

Yine çok oldu sanki inşallah 5 + yaparım :-)

Sabahtan beri giriyorum giriyorum atıyor beni site çok şükür sonunda girdim bu seferlik teknik aksakliktan ötürü şimdi yapıyorum bildirimi Bilginize :) son maddeyi de ilerleyen aşamalar eklenmedigi için örgüde kitap okumak olarak değiştirdim :)

X