DÜZENLİ BİR YAŞAM, TEMİZ BİR EV...

o zmannn
1 kahvaltı bulaşıkları ve mutfak temizlencek
2 yatak odası toplancak
3 banyo bi elden geçirilcek
4 ev süpürüp silincekk :)
5 kuruyan çamaşırlar toplanıp yerleştirilcekk :)) ( bu bitti bile :)

Yok canım ya bünye meselesi 38 kiloyla gelin oldum ben kim ister o kiloyu :)) Önceden kilo almıyorum diye ağlardım şimdi almamak için dikkat ediyorum ne ironi değil mi :KK70:

ay aynı ben üniversitede 49 kiloydum 1,70 boy bayağı zayıf geliyordum insanlara. şimdi 72 oldum kilo vermeye çalışıyorum

dü akşam eve geç geldik anca çocuğu uyuttum yattım.
tüm maddeler bu güne kaldı
1. bir makine çamaşır yıkamak
2 yemek yapmak
3 mutfağı toplamak
4 yatak odasını toplamak
5 .kızı banyo yaptırmak

5 madde yaptığınızı bilmıyordum :) tamamen nasıl yazıyorsunz anlatır mısısn ? zaten yatak odasında yıkanmıs camasırlar asılıydı onları katladım yerlestirdim şimdi 5 oldu :)

Canım ilk mesajı bi oku uyarsa sen de dahil ol

Özet geçersek

1. Her gün sabah 5 madde yazılacak ertesi gün saat 10.00a kadar bu maddeler tamamlanacak ve bildirim yapılacak

2. Her hafta aliskanlik olacak geçen hafta mutfak tezgah toplu bırakma bu hafta yatmadan önce Oturduğunuz odayı toplama

3. 15 gun içerisinde de seçilen odayı pırıl pırıl yapma ilk 15 gun odamiz mutfak

İnşallah en kısa zamanda ısınır ve seversin canım :) Bende bir dönem kendi evimden soğumuştum sebepsiz yere annem her yeri sirke ile sildirdi ya psikolojik olarak geçti ya da etkisi oldu bir dene istersen canım :)

bende sirkeyle siliyim canım iyi fikir.
dün eve 1-2 sey baktım maddi durumuma göre alıcam biraz eve düzen veriyim.

Canım ilk mesajı bi oku uyarsa sen de dahil ol

Özet geçersek

1. Her gün sabah 5 madde yazılacak ertesi gün saat 10.00a kadar bu maddeler tamamlanacak ve bildirim yapılacak

2. Her hafta aliskanlik olacak geçen hafta mutfak tezgah toplu bırakma bu hafta yatmadan önce Oturduğunuz odayı toplama

3. 15 gun içerisinde de seçilen odayı pırıl pırıl yapma ilk 15 gun odamiz mutfak
teşekkürler :KK70: peki benim amerikan mutfak yatmadan önce mutfağı da mı toplıcam ya da 15 gün içinde salonu da mı pırıl pırıl yapıcam :))

teşekkürler :KK70: peki benim amerikan mutfak yatmadan önce mutfağı da mı toplıcam ya da 15 gün içinde salonu da mı pırıl pırıl yapıcam :))

Rica ederim canım sen şimdi

Mutfak tezgah hep düzenli tutacaksin

15 gun içerisinde mutfak pırıl pırıl yapacaksın

Her aksam yatmadan önce de mutfak ile bitişik olan odani toplayacaksin

Bu kadarcik:KK66:

Rica ederim canım sen şimdi

Mutfak tezgah hep düzenli tutacaksin

15 gun içerisinde mutfak pırıl pırıl yapacaksın

Her aksam yatmadan önce de mutfak ile bitişik olan odani toplayacaksin

Bu kadarcik:KK66:

peki iki soru daha her aksam odayı topladım yattım diye +1 bildirim yapıcakmıyım ?
bir de mutfagı pırıl pırıl yapmak için 10 madde oluşturup burayya mı yazıcam 10 madde cıkmazsa 5-6 da olur mu ?
bi tane daha mutfagın bildirimini ne zman yapıcaz

peki iki soru daha her aksam odayı topladım yattım diye +1 bildirim yapıcakmıyım ?
bir de mutfagı pırıl pırıl yapmak için 10 madde oluşturup burayya mı yazıcam 10 madde cıkmazsa 5-6 da olur mu ?
bi tane daha mutfagın bildirimini ne zman yapıcaz

Canım Merhaba,

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/duzenli-bir-yasam-temiz-bir-ev.911662/
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-yasam-temiz-bir-eve-dair-bildirimler.911676/

Bu iki sayfada gerekli tüm bilgiler yazıyor maddeler belirlendi mutfak ile bilgili. Alışkanlık ile ilgili artı koyulmuyor, Son bildirim günü 31 Mart olacak 1 Nisan için yeni oda belirlenecek

Canım Merhaba,

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/duzenli-bir-yasam-temiz-bir-ev.911662/
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-yasam-temiz-bir-eve-dair-bildirimler.911676/

Bu iki sayfada gerekli tüm bilgiler yazıyor maddeler belirlendi mutfak ile bilgili. Alışkanlık ile ilgili artı koyulmuyor, Son bildirim günü 31 Mart olacak 1 Nisan için yeni oda belirlenecek
sadece günlük 5 madde için bildirim yapıyoruz
31 martta mutfak bildirimi :) çok teşekkürler bende sizinleyim artık :))

Kızlar ne yapıyorsunuz yahu nasıl gidiyor ev düzen işleri

Ben normalde sıvı çamaşır deterjanı kullanıyorum ama Biraz da toz kalmış sizce toz için kapaklı kutu alayım mi yoksa zaten sıvı kullandığım için onları bitirip daha da toz almayip kutu da mı almayım?

Kızlar ne yapıyorsunuz yahu nasıl gidiyor ev düzen işleri

Ben normalde sıvı çamaşır deterjanı kullanıyorum ama Biraz da toz kalmış sizce toz için kapaklı kutu alayım mi yoksa zaten sıvı kullandığım için onları bitirip daha da toz almayip kutu da mı almayım?
Sıvıdan memnunsan Toz hiç alma ama ben sıvı hiç kullanmadım bilmiyorum canım. Toz almayacağın için de bir daha masrafa gerek yok kutusunu almana :)

X