DÜZENLİ BİR YAŞAM, TEMİZ BİR EV...

Herkese Günaydın..mutlu haftalar .
bu haftaki aliskanliga bayildim yesacim zira kendisi tek düzgün aliskanligimdir.toplamadan hayatta yatmam cunku hem salonum hem oturma odam ayni.daginik birakma sansim olmuyor oyuzden.
bugunku 5 maddem;
*1 posta camasir yikanacak
*dun yikananlar toplanip yerlesecek
*gardolap daginikligi toplanacak
*salon supurulecek
*toz alinacak

Ben hamileliğimden beri bu karışımla silerim evimi, şimdi bir de bebeğim oldu, yerlerde sürünse bile çok takılmıyorum :)

2. Hafta aliskanlik geldi hanimmmmmmmmm

HER GECE YATMADAN ÖNCE OTURMA ODASI TOPLANACAK DÜZENLİ BİR ŞEKİLDE BIRAKILIP UYKUYA GEÇİLECEK

Ay keşkee bu alışkanlığım olsa zaten evim pırıl pırıl olur benim :)

Günaydın Herkese,

Öncelikle güzel bir hafta olsun İnşaAllah...

Sabahtan beri iş yapıyorum. Daha kahvaltı yapamadım. Mutfağım berbattı. Onu toparladım. Ispanak ve ezogelin çorbası pişirdim. Bebeğimin biberonlarını steril ettim. Mutfağımı pırıl pırıl yaptım. Bugun çok işim var. Maddelere sığmayacağı için buradan yazıyorum tek tek. Üstüne 3 Makina ütüm var, bebeğimi uyutunca evi süpürcem, vileda ve toz alma var... Dün pazara gittiğim için alışveriş de bugune kaldı, yemekten sonra eşimle alışverişe de gideceğiz. Bittim ben anlayacağınız bana şans dileyin ki kızım uslu dursun da bitirebileyim :)

Günaydın arkadaşlar herkese Mutlu haftalar ben verimsiz bir hafta geçirdim inşallah bu hafta daha iyi geçer benim için hastalar varsa acil şifalar diliyorum,gebelere hayırlı doğumlargeçiyorum bu günkü 5 maddeme

1-yataklar kapanıcak
2-kahvaltı toplanıcak
3-çamaşırlar toplanıcak
4-çamaşırlar asılıcak
5-dışarda İşlerim var onlar halledilecek

Kolay gelsin arkadaşlar

benimde annem vardı geçen hafta o sebeple rahat bi hafta geçirdim sağ olsun bu haftaya da temiz başladım. inşallah bu haftada öyle gider.
bugünkü 5 maddem:
1.yarın için yemek yapılacak
2. dün katlanan çamaşırlar yerine yerleştirilecek
3. aynalar silinecek
4. kızımla etkinlik yapılacak
5. en az 20 soru çözülecek

Ya dünkü 5limi yaptım ama sabah gec kalktıgım için bildirime geç kaldım.
Bu haftanın alıskanlığı benim için fix zaten. Kedilerim oturma odasında kalıyorlar geceleri, oyuzden toplamadan yatma şansım yok.

Bugünün 5lisi
  • Bulasık mak boşaltılacak, kirliler yerleştirilecek
  • Wc yıkanacak
  • Teras yıkanacak
  • Ev süpürülüp silinecek
  • Köpeğim ve kedilerim yıkanacak, taranıp tırnakları kesilecek

5 maddem biraz geç oldu ama sabah yazamadım

1-Dağınıklık toplanacak
2-Gerekli Odalar süpürülecek
3-Saksılara soğan dikilecek
4-Kızımın dolabı düzenlenecek ( yazlık kışlık büyük küçük ayarlanacak )
5-Çamaşır katlanacak

Aliskanlik tam ihtiyace binayen olmus valla :)
5 maddem
1.bulasik makinesi bosaltilacak
2.yemek yapilacak
3.mutfak toplanacak
4.utu yapilacak
5.camasir atilacak

Biktim camasir yikamak ve utu yapmaktan :) nerdeyse hergun var maddelerimde bir gun biter mi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…