- 24 Temmuz 2008
- 25.481
- 44.482
-
- Konu Sahibi heyecandorukta
yaptım bile zaten salon toplama ve süpürme kalmıştı
Evelynn aksama hazır ol canım meydan okuma var tezgah fotosu bekliyoruz senden :)
Aaa bende mi kız sıraTamam atayım akşam
Yalanmı söyliyim 2 ödevi yapamadım
Oyyyy maşallah kuzucuğa ama sanki bu ara hızlı kilo aldı
Günaydın bendim bende bi sorun yok,anneciğin Nasıl Rabbim şifa versin.Günaydın arkadaşlar ya sabahtan beri giremedim ben foruma hata veriyodu sürekli bi tek bende mi oldu bu problem bildirim yapacaktım yapamadım yaaa(((
benim telefon veya internet sorun çıkardı demekGünaydın bendim bende bi sorun yok,anneciğin Nasıl Rabbim şifa versin.
İnşallah Can'ım iyi olacak,annanem çok iyi maşallah kemoda bitti,pazara bile gidiyor,annenden daha ağırdı durumu biliyorsun 10 saat ameliyatta kaldı,Rabbim sağlıklı uzun ömür versin.benim telefon veya internet sorun çıkardı demek
teşekkür ederim nazcım annem iyi şuan önümüzdeki çarşamba 3. kemoterapiyi alacak umarım iyi cevap vermiştir vücudu...
amin canım cümlesine gözünüzaydın olsun sizin de Rabbim tekrarını yaşatmasın kuzumİnşallah Can'ım iyi olacak,annanem çok iyi maşallah kemoda bitti,pazara bile gidiyor,annenden daha ağırdı durumu biliyorsun 10 saat ameliyatta kaldı,Rabbim sağlıklı uzun ömür versin.
Oyyyy maşallah kuzucuğa ama sanki bu ara hızlı kilo aldıobez olmasın bu çocuk az ye Anka az yeeeeeee
Hamileligin basindan beri 1.5 kilo verdim daha almadim cok sukur