- 24 Temmuz 2008
- 25.481
- 44.482
- Konu Sahibi heyecandorukta
Neeeeee 6 gram mi maşallah maşallah annesine çekecek desene
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de mesajı yazdım tel. Kapandı cnmbi selam verip kaçmış gibi oldum devamını getiremedim
Aaaaaa bende bunu merak ediyordum ise nerden basliyacaksiniz kizlar bi anlatin ya
Ekliyorum canım :)heyecandorukta benide listeye alabilir misin? yoksa katılım kapandı mı?
bir haftadır hem evim hem kafam çok dağınık. evi annem geldi hallediyor yavaş yavaş ama kafamı nasıl toplayacağım işte onu hiç bilmiyorum.
tekrar eski düzenli hayatıma dönmek istiyorum.
nerden başlasam bilemedim.
Dikkat et canım kendine direncini tamamen kaybetmeden takviye almaya başla :)5 maddem
oturma odası süpürülecek
çamasırlar toplanıcak
çamasır yıkanıp asılıcak
ütü yapılıcak 3-4 parça
yemek yapılıcak
bugün kendimi iyi hissetmiyorum kolay seyler sectim. bide havalar sogudu
heyecandorukta benide listeye alabilir misin? yoksa katılım kapandı mı?
bir haftadır hem evim hem kafam çok dağınık. evi annem geldi hallediyor yavaş yavaş ama kafamı nasıl toplayacağım işte onu hiç bilmiyorum.
tekrar eski düzenli hayatıma dönmek istiyorum.
nerden başlasam bilemedim.
Bende iş yogunluğunu atlattım artık temizliğe bakabilirim :)
dün tezgahı temizledim uyudum yesa kızmasın diye
Yesaaaacanım sensiz olur mu hiç:)
katılmak isteyen herkese açık topiğimiz kimseye etiket yapmadık ama aman yanlış anlaşılmalar olmasın
kendimi sürekli "AMAN TADIMIZ KAÇMASIN ALİ RIZA BEY" DİYEN KADIN GİBİ HİSSEDİYORUM
Günaydın hanımlar :)
iki saatim var kalan maddelerimi yapıp bildirimimi yapıcam
yaptım bile zaten salon toplama ve süpürme kalmıştıSEN VE İKİ SAATE MADDE BİTİRİP BİLDİRİm YAPMAK MI
Sabah sabah iyi güldüm