DÜZENLİ BİR YAŞAM, TEMİZ BİR EV...

Günaydın kızlar dün akşam eşimle film izledik Okadar uykum gelmiştiki aklımdan tezgah çıkmış zaten topluydu sadece oğlanın mama kapları kalmıştı çok üzüldüm gece aklıma geldi bu Arada bugün yapacaklarım
1) bulaşık makinesi boşaltılıcak
2)beyazlar makinaya atılacak
3)ayakkabılık düzeltilecek temizlenecek silinecek
4)bütün odalar toplanacak
5)mutfak temizliği maddelerinden birkaçı yapılacak
İnşallah tabi :)

Aaaaaa bende bunu merak ediyordum ise nerden basliyacaksiniz kizlar bi anlatin ya

Ben maddeler halinde yazdığım gibi bölüm bölüm yapmayı düşüüyorum. Meesela bir gün mutfağa ayıracağım, Bir gün perdeleri yıkayacağım gibi.. . Hepsi bir günlük o maddelerin ara sıra yorulursam diye aralara kolay maddeler ekledim ama onlar da bir gün.. Perdeleri yıkamak mesela...

16/03/2016
Ev Toparlanacak,
Bulaşıklar yıkanacak, yerleştirilecek,
Siyahlar yıkanacak, asılacak,
Ütü yapılacak...
Akşama yemek yapılacak... Bugun benden bu kadar..

5 maddem

oturma odası süpürülecek
çamasırlar toplanıcak
çamasır yıkanıp asılıcak
ütü yapılıcak 3-4 parça
yemek yapılıcak

bugün kendimi iyi hissetmiyorum kolay seyler sectim. bide havalar sogudu :KK43:

heyecandorukta heyecandorukta benide listeye alabilir misin? yoksa katılım kapandı mı?

bir haftadır hem evim hem kafam çok dağınık. evi annem geldi hallediyor yavaş yavaş ama kafamı nasıl toplayacağım işte onu hiç bilmiyorum.

tekrar eski düzenli hayatıma dönmek istiyorum.
nerden başlasam bilemedim.

heyecandorukta heyecandorukta benide listeye alabilir misin? yoksa katılım kapandı mı?

bir haftadır hem evim hem kafam çok dağınık. evi annem geldi hallediyor yavaş yavaş ama kafamı nasıl toplayacağım işte onu hiç bilmiyorum.

Ekliyorum canım :)

İnşallah bir an önce psikolojik anlamda da toparlarsın.. Bu dönem benimde zihnim allak bullak olduğu için her şeyi salmıştım. Şimdi evimdeki, düzen zihnimi, psikolojimin düzelmeye başlaması evimi etkiliyor doğru orantılı yani.

Sen bir taraftan üzerine gittikçe diğeri de düzelecek inşallah sürekli kendine güzel olanı görmen gerektiğini aşılamaya çalış :)

bugünkü 5 maddem

1.buzdoabı gözden geçirilecek. atılacaklar atılacak
2.ütülenen kıyafetler yerleştirilecek
3. bavul boşaltılacak
4. kıza banyo yaptırılacak ( banyoya sokmak bi dert banyodan çıkarmak bi dert çünkü:)
5.çiçekler sulanacak

Geçmişe bakamadım maddeleri yazıp cikicam sonra bir ara okurum :)
16.03

1. Yatak odası ve yatak toplanacak
2. Küçük tuvaletin lavabosu temizlenecek
3. Koridordaki ıvır zivir toplanacak
4. Çamaşır yıkanıp kurtulacak (nevresim)
5. Yikanan nevresim utulenecek

canım sensiz olur mu hiç:)

katılmak isteyen herkese açık topiğimiz kimseye etiket yapmadık ama aman yanlış anlaşılmalar olmasın :KK68:

kendimi sürekli "AMAN TADIMIZ KAÇMASIN ALİ RIZA BEY" DİYEN KADIN GİBİ HİSSEDİYORUM :KK70:

günaydın kızlar ;
bugünkü 5 maddem ;
*salonun tozu alınacak
*1 posta çamaşır yıkanacak
*düzelmeyi bekleyen çamaşırlar düzeltilip yerleşecek
*buzdolabının içi toparlanacak
*kızın beslenmesi için kek yapılacak

X