düzenli adet görüpte hamile kalamayanlar

aslında yatarken 2 gündür sol kasığım batıyor gibi yan yatınca ama düz yatınca gçiyor test alsam mı artık 33. gün oldu

14 şubata var daha aslında nasıl saklayacağım ayy bebeğimle aramızdaki ilk sır bu olsa gerek

arkadaşlar kalbinizi ferah tutun rabbim ol der oluverir ben öyle dua ediyorum hep inşallah hepimizin göbişleri dolacak günü geldiğinde

inşallah canım..bu ay ovulasyon testi kullanıcam çokta kafaya takmıycam kendi işlerime odaklanıcam inşallah.

ben bugün oldum cnm adet

bende dün oldum canım ondan diyorum battaşız birlikte bekleyelim =)

günaydın belkide vücudun hamileliğe alışıyordur ben kaç kişiden duydum sonrada hemen hamile kalıyorlar inşallah seninde öyledir canım ya

kızlar başka konularda da yazdım ben de düzenli adet görüyorum ama düzenli adet görenlerin yumurtası kendiliğinden büyür ve çatlar demek mi bu?

yanı yumurtlama sorunu yok mudur?
bunu diyebilir miyiz?

inşallah canım..bu ay ovulasyon testi kullanıcam çokta kafaya takmıycam kendi işlerime odaklanıcam inşallah.

tamam anladım cnm battaşımm bitsin kırmızılar,gelsin bebişlerrr..
Enerjikkk kocişlerrrr,gelsin bebişlerrrrr :)))))))))

kırmızıklar göründü inanmıyorum ya 3 gün gecikti hiç olmazdı böyle tamamen hayal kırıklığı artık hiç bir belirtiyr inanmıyacağım

adet te gecikmeye başladıysa yandık adet bitimi doktora gitmeyi düşünüyorum rtık 5 ayı geçti deneyeli

tamam anladım cnm battaşımm bitsin kırmızılar,gelsin bebişlerrr..
Enerjikkk kocişlerrrr,gelsin bebişlerrrrr :)))))))))

ahahah ne güldüm yaaa delüü

kırmızıklar göründü inanmıyorum ya 3 gün gecikti hiç olmazdı böyle tamamen hayal kırıklığı artık hiç bir belirtiyr inanmıyacağım

aynen bende belirti diye yedim kafayı resmen bide geciktirdim 2 gün kendi kendime artık kendi kendimi dinlemicem bende

Üzülme arkadaşım. ben de 4 gün önce aynı hayalkırıklığını yaşadım. sanki hamileymişim gibi bir sürü belirti görüyordum kendimde...
neyse. şuan napıyorum söyleyim mi. keçiboynuzu yiyorum... evet evet. eşime de sabah akşam suyunu içiriyorum. bu ay sahalara çıkmadan önce iyi hazırlanmaya karar verdim. ovulasyon günü mü de ateş ölçme yöntemiyle belirlicem. 5 aydır denemelerdeyiz. bakalım bu ay ne olucak. istersen sen de bu tür hazırlıklar yap, ama olmassa da olmas üzülmek yok, pes etmek yok...

aynı durumdayız arkadaşım evde var keçi boynuzu geçen ay da baya yemiştik eşimle fındık fıstık ona daha çok yedirdim tabi ama sonuç hüsran durmak yok doktara gitmeyi düşünüyorum sen hiç ggittin mi doktora

hayır gitmedim hiç. biraz çekiniyorum nedense doktora gitmekten ama bugün ayın 25ine randevu aldım devlet hastanesinden. o zamana kadar fikrim değişmezse gidicem.

hayır gitmedim hiç. biraz çekiniyorum nedense doktora gitmekten ama bugün ayın 25ine randevu aldım devlet hastanesinden. o zamana kadar fikrim değişmezse gidicem.

bende adetten sonra gitmeyi düşünüyorum bakalım eşmle düşünüp karar veririz ona göre hayırlısı olsun inşallah

bu konu iyice gerilere düşmüş kızlar. hepiniz bebişinize kavuştunuz mu hayırdır...
aranızda doktora giden gelen oldu mu. düzenli adet olduğumuz halde neden bebiş olmuyor, mantıklı bir sebep bulan var mı??
hiçbir sebep yokken neden bebek olmas ki acaba??

Bende duzenli adet goruyom 4 aydirda korunmuyoruz hala bebis adet olmama 1hafta kaldi ama insallah olmam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…