- 2 Kasım 2013
- 790
- 241
- 333
- 34
- Konu Sahibi nanelimon16
-
hiç sorma hakkatten. birde sezeryanla yaparsak isteğimiz dişinda göbekten olur asıl o nasılverilir hiç bilmiyorumDuymuştum bak bunu dabir hamile kalsak 100 kilo olacağız bu gidişle ) sonra da hadi bakalım hamilelik kiloları nasıl verilir !!
Hadi bakalım beraber hamilelik kiloları konusunda görüşelim o zaman)
cnm çok yeni evlisin sende hemen bebek işini ertelemiyorsun ne güzel
hiç sorma hakkatten. birde sezeryanla yaparsak isteğimiz dişinda göbekten olur asıl o nasılverilir hiç bilmiyorum
anladım çok geçmiş olsun...
dış gebeliği hemen anladınız mı peki?
inşallah yine hemencik hamile kalırsınız
Yani başta istemem gezer toparım diyordum ama baktım ki bebekler hayatını yaşayan çok, birde çok geç kalmadan anne olmak istiyorum tabi olursa
canım büyük imtihandan geçmişsin. inşallah çok bekletmez bebişinsağol canım.Normal hamilelik gibiydi zaten öğrendim 10 gün sonra
kontrol vardı kahvreni bi lekelnme oldu endişelndik
gittik öle çıktı zamanıda geçmiş hemen amliyat
oldum işte sağ tüpüm alındı doktor sıkıntı yok bi kaç
ay sonra tekrar hamile kalabilirsin dedi biz gene korunduk 7
ay falan sonra bıraktık 4 aydır bekliyoruz işte olcak inş.rabbim
isteyen herkese versin.
evet canım güzel haberler olur umarım bu topikteoff off ins. bizimde bebegimiz olcak
off off ins. bizimde bebegimiz olcak
evet anlıyorum. bende hiç istemedim şimdiye kadar ama ne olduysa evlilik yıldönümümden sonra oldu... heralde psikolojik olarak alıştırdım kendimi.. inşallah hemen olur isteyen herkesin duacıyım bu konuda herkese
Beklemeye başlayalı pek olmamış seninde, bende adet düzensizliği olunca pat diye hamile kalırım zannediyordum;(
evet cnm bakalım hayırlısı. çok kafaya takmamak lazımmış öyle olunca geç gelirmiş bebişler..
yaa birde bende bu ay acayip sinir vardı. eşim bile tırstı iyice benden ama çok üzüldüm niye öyleyim diye bugün iyiyim ama
Sinir aslında hamilelik belirtisi çok kişiden duydum bunuama ben herşeyi hamileliği bağlanabilirim oda ayrı konu. ))
Hep beraber hayırlı haberleri alalım umarım.
evet canım güzel haberler olur umarım bu topikte
inşallah tatlım ya
Amin Amin AminAllahümme bârik alâ Muhammedin ve alâ âl-i Muhammed, kemâ bârekte alâ ... Muhammed'e, pak zevcelerine, kutlu zürriyetine ve ehl-i beytine rahmet kıl, .
Amin Amin Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?