- 5 Şubat 2012
- 3.938
- 2.524
-
- Konu Sahibi mutlulukbenihicbirakma
Allah kabul etsin canım 1 tane dimi?mutlulukbenihicbirakma bende okudum ama bi tavsiyem olacak bence herkes için 2 gün olsun, 2gunde kısa bi süre cabuk sıra gelır hepimiz anneyiz belkı 1 gün içinde yetiştirmeyizz nacizane bi tavsiye, eğer 41 sayı yetişmezse 2 gün bekleyim
mutlulukbenihicbirakma canim sen beni listeden cikar olur mu. 2 gunde okuyacaksak cok uzun surer ve icinde bulundugumuz durum malum pek normal bir durum degil. O sebeple sen beni cikar canim. Allah dualarinizi kabul etsin insAllah.
tamam canım okuyunca sayıyı yazarsınBildirimleri simdi etkinlestirdim arkadaslar.yarin itibariyle basliyorum.
Kac tane okuyacagiz. 41 kisi yokuz sanirim.tamam canım okuyunca sayıyı yazarsın
41 kişi değiliz henüz canım kendini zora sokmayacak şekilde durumuna göre canım 1 de olur 1den fazladaKac tane okuyacagiz. 41 kisi yokuz sanirim.
Kac tane okuyacagiz. 41 kisi yokuz sanirim.
Tamamdir. Cok guzel oldu . Hem bu sekilde her gün okurum.daha tesvik edici.41 kişi değiliz henüz canım kendini zora sokmayacak şekilde durumuna göre canım 1 de olur 1den fazlada
Ben bir tane daha okudumGüncel listemiz
41 YASİN SURESİ LİSTEMİZ
1-mutlulukbenihicbirakma ANNESİ
2-mutlulukbenihicbirakma KARDEŞİ
3-mutlulukbenihicbirakma
4- S Sabr-Sukur-Dua
5-SoLeiL12
6-Aktif Lora
7- G Gokyuzummm
8-Ronron77
9- S Sonbahar12345
10-burcusami
11-humanbeings
12-orjinal19
13-kavs-i kuzah
14-kavs-i kuzah ANNESİ
15- R rana20
16- H hurgenaral
17- M Maviiiii000
18-Bonus
19-Merayyy
20-H M
21- @Tosun Pasa
22-YaKaMoZz-z
23-Sadelikherseydir
24- @_Reyyan
25-askrhpozitif
26-goah
27- M MaviMabellee
Olur. Hergğn okumaya çalışıyorum zaten. Haftada mı her gün mu ?Bizim grup yasin okumasına katılırmısınız?
@Negoo
@UcanSupurge
@Leyl-i-fer
YaKaMoZz-z
@_Reyyan
askrhpozitif
@morkagit
@hasbeenandgone
Merayyy
Olur. Hergğn okumaya çalışıyorum zaten. Haftada mı her gün mu ?
Tamamdır Allah kabul etsin canım :)Hergün canım ister 1 ister 1den fazla , şuan 41 kişi tamamlanmadığı ve adetli olanlar olduğu için birbirimizi destekleyerek ilerliyoruz