- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
-
- Konu Sahibi mutlulukbenihicbirakma
- #1.441
@morkagit arkadşımızın okunmuş olan listesini yeni yayınlayabiliyorum arkadaşlar tekrardan Rabbim niyetini kabul etsin inşallah
Sıradaki arkadaşımızMucizemm222 (arkadaşımızın hastası olduğu için onu öne aldık)
NİYETİ:
Bismillahirrahmanirrahim Allah'ım Emine kulunu annesine babasına bağışla şafi ismiyle şifalar nasip eyle Allah'ım yarın ki gireceği ameliyatta dualarımızı yardımcı kıl Allah'ım o daha çok küçük hayırlı sağlıklı ömür nasip eyle tez vakitte bu zor hastalığı atlatsin Rabbim dua eden kardeşlerimin de gönlüne göre ver Allah'ım Amin
!!!LİSTEDEN ÖNCEMucizemm222 ARKADAŞ İÇİN SAYI VERENLERİ YENİ LİSTEYE EKLEDİM
!!!ARKADAŞLAR BİLDİRİM YAPMAYAN LÜTFEN KİMSENİN HAKKINA GİRMEYİN VE FAZLA OKUYABİLECEK ARKADAŞLAR YARDIMCI OLURSA ÇOK İYİ OLUR ÇÜNKÜ YİNE ÇOĞU ARKADAŞIMIZ AYNI ZAMANDA ÖZEL GÜNÜNDE OKUMALARIMIZ AKSAMAYA BAŞLADI
mutlulukbenihicbirakma ANNESİ-1
mutlulukbenihicbirakma KARDEŞİ -1
zey_nep -1
S Sabr-Sukur-Dua - ÖZEL GÜN
SoLeiL12 -1
Ronron77 -2
S Sonbahar12345 -1
burcusami -2
humanbeings -1
orjinal19 -1
kavs-i kuzah VE ANNESİ -2
R rana20 -1
H hurgenaral -1
Tenceresiz kaldim anne - ÖZEL GÜN
Merayyy -1
H M -2
Jawlensky -1
YaKaMoZz-z - BİLDİRİM YAPMADI
Sadelikherseydir -1
Mehfam -1
askrhpozitif -1
goah -1
M MaviMabellee -3
@morkagit - BİLDİRİM YAPMADI
poncikbirgelincik -2
Catlak-kurabiye -2
Mucizemm222 -1
S Suskunhanim - ÖZEL GÜN
Bonus -1
mutlulukbenihicbirakma -2
@Yarimm66 -ÖZEL GÜN
R rana20 ANNESİ -1
nur1134 - BİLDİRİM YAPMADI
B Black93 -1
BereliPenguen -3
aysenurt3991 -1
P Pelin0007 -1
Asiltutku -1
Rabbim yüreğinin acısını dindirsin sana daha güzel günler nasip etsin onları da bin beter etsinArkadaşımız için bir tane aldım Rabbim şifa versin tez vakitte
mutlulukbenihicbirakma dün okuyamadım hakkınızı helal edin öyle zor bir süreçteyim ki
İhanete uğradım evliliğim bitti
Yüreğim aklım yangın yeri ben olur dua edin arkadaşlarım gönlümün acısı dinsin
Rabbim yar ve yardımcın olsun içine inşirah ferahlığı versin inşallahArkadaşımız için bir tane aldım Rabbim şifa versin tez vakitte
mutlulukbenihicbirakma dün okuyamadım hakkınızı helal edin öyle zor bir süreçteyim ki
İhanete uğradım evliliğim bitti
Yüreğim aklım yangın yeri ben olur dua edin arkadaşlarım gönlümün acısı dinsin
1 tane aldım@morkagit arkadşımızın okunmuş olan listesini yeni yayınlayabiliyorum arkadaşlar tekrardan Rabbim niyetini kabul etsin inşallah
Sıradaki arkadaşımızMucizemm222 (arkadaşımızın hastası olduğu için onu öne aldık)
NİYETİ:
Bismillahirrahmanirrahim Allah'ım Emine kulunu annesine babasına bağışla şafi ismiyle şifalar nasip eyle Allah'ım yarın ki gireceği ameliyatta dualarımızı yardımcı kıl Allah'ım o daha çok küçük hayırlı sağlıklı ömür nasip eyle tez vakitte bu zor hastalığı atlatsin Rabbim dua eden kardeşlerimin de gönlüne göre ver Allah'ım Amin
!!!ARKADAŞLAR BİLDİRİM YAPMAYAN LÜTFEN KİMSENİN HAKKINA GİRMEYİN VE FAZLA OKUYABİLECEK ARKADAŞLAR YARDIMCI OLURSA ÇOK İYİ OLUR ÇÜNKÜ YİNE ÇOĞU ARKADAŞIMIZ AYNI ZAMANDA ÖZEL GÜNÜNDE OKUMALARIMIZ AKSAMAYA BAŞLADI
zey_nep -1
SoLeiL12 -1
Ronron77 -2
S Sonbahar12345 -1
burcusami -2
humanbeings -1
orjinal19 -1
R rana20 -1
H hurgenaral -1
Merayyy -1
H M -2
Jawlensky -1
Sadelikherseydir -1
Mehfam -1
askrhpozitif -1
goah -1
M MaviMabellee -3
poncikbirgelincik -2
Catlak-kurabiye -2
Mucizemm222 -1
S Suskunhanim - ÖZEL GÜN
Bonus -1
@Yarimm66 -ÖZEL GÜN
R rana20 ANNESİ -1
B Black93 -1
BereliPenguen -3
aysenurt3991 -1
P Pelin0007 -1
Asiltutku -1
1 tane okudum@morkagit arkadşımızın okunmuş olan listesini yeni yayınlayabiliyorum arkadaşlar tekrardan Rabbim niyetini kabul etsin inşallah
NİYETİ:
zey_nep -1
SoLeiL12 -1
Ronron77 -2
S Sonbahar12345 -1
burcusami -2
humanbeings -1
orjinal19 -1
R rana20 -1
H hurgenaral -1
Merayyy -1
H M -2
Jawlensky -1
Sadelikherseydir -1
Mehfam -1
askrhpozitif -1
goah -1
M MaviMabellee -3
poncikbirgelincik -2
Catlak-kurabiye -2
Mucizemm222 -1
S Suskunhanim - ÖZEL GÜN
Bonus -1
@Yarimm66 -ÖZEL GÜN
R rana20 ANNESİ -1
B Black93 -1
BereliPenguen -3
aysenurt3991 -1
P Pelin0007 -1
Asiltutku -1
Annem akşam okuyacak inşallah
Bir tane okudum canımm,
Annem akşam okuyacak inşallah
Canım sadelikherşeydir için 1 tane alayımMucizemm222 arkadaşımızın sayısı tamamlandı arkadaşlar Rabbim niyetini kabul etsin şafi ismiyle şifa versin inşallah
Sıradaki arkadaşımızSadelikherseydir (sırasında özel günde olduğu için atlamıştık şimdi ona okuyup listeden devam edeceğiz)
NİYETİ:
Niyetim; Allah'im bana, evlatlarıma, eşime,ailelerimize ve bütün sevdiklerimize iman-ı kamil ve hüsn-ü hatime ver. Bizleri evlatlarımızı senin yolundan ayırma. Bu zamanın bütün serlerinden sana sığınırım salgın hastalıklardan her türlü felaketlerden bizleri muhafaza et. Her daim hayırlı kapılar aç bizlere ve kalbimizi kaderimize razı eyle. İmanla yaşayıp imanla ölmeyi nasip et. Burda evlat isteyen kardeşlerime hayırlı evlatlar nasip et. Maddi manevi sıkıntılarımızı gider. Kalplerimize ferahlık ver. AMİN..
mutlulukbenihicbirakma ANNESİ -2
zey_nep -1
SoLeiL12 -2
Ronron77 - BİLDİRİM YAPMADI
S Sonbahar12345 -1
burcusami -2
humanbeings - ÖZEL GÜN
orjinal19 - BİLDİRİM YAPMADI
kavs-i kuzah VE ANNESİ -1
R rana20 -1