-
- Konu Sahibi mutlulukbenihicbirakma
- #1.401
Bir tane okudum Allah kabul etsin bu mübarek gecede inşallahorjinal19
@kavs-i kuzah ve annesi
R rana20 ve annesi
askrhpozitif
@28mn
@morkagit
@Mucizemm222
@nur_nursa
B Black93
1 tane okudum canım Annemler bende fırsat bulamadımorjinal19
@kavs-i kuzah ve annesi
R rana20 ve annesi
askrhpozitif
@28mn
@morkagit
@Mucizemm222
@nur_nursa
B Black93
Yarın ben başlıyorum.yarinki arkadaşımızın ismini paylaşırsınız dimi
orjinal19
@kavs-i kuzah ve annesi
R rana20 ve annesi
askrhpozitif
@28mn
@morkagit
@Mucizemm222
@nur_nursa
B Black93
Annem bir tane okuyor bugün de ama yarın anca diğer arkadaşa okutabilirim anneme.bugunluk 1 tane yani okumuş say yine canimArkadaşlar @morkagit arkadaş güncel okunan sayımız 36 sayısı hala tamamlanmadı yeni arkadaşa geçemedik yardımcı olanaklar varsa aramızda paylaşalım
Annem bir tane okuyor bugün de ama yarın anca diğer arkadaşa okutabilirim anneme.bugunluk 1 tane yani okumuş say yine canim
Tamam al insaallah sen.Tamam canım bugün okuduğunu bitmeyen morkagit arkadaşa alıyorum ozmn olur mu
Okudum iki taneBen iki tane daha okuyacağım namazdan sonra inşallah
Kaç oldu ki seninki ileOkudum iki tane
Tamam o zaman gelince bakayım bendeCatlak-kurabiye
Ya galiba 40 oldu son okuduklarimla, şimdi mesajlardan bı sayiverdim, ama en iyisimutlulukbenihicbirakma Yi bekleyelim.
Tabikiigülümsedim mesajınızı okuyunca
Pek yeni sayilmaz aslında, nerdeyse 4 ay oldu doğum yapalı. Bizimki erken gelmek isteyince durduramadikBu imzada yazan normal doğum tarihine göre olan yaşı.
Eh biraz öyle olduTamam o zaman gelince bakayım bende
Ohh maşallah sağlıkla sıhhatle büyüsün inşallahannesiyle babasıyla biran önce tanışmak istemiştir
Aminn Aminn inşallahEh biraz öyle olduAmin canım cümlemizin evlatları sağlıklı sıhhatli olsun inşallah bebek bekleyenler de zamanında, sağlıkla yavrularına kavuşurlar inşallah