- 12 Ocak 2019
- 2.843
- 6.393
-
- Konu Sahibi mutlulukbenihicbirakma
tamam canım sen bakarsın durumuna göre önce sağlık tabiki eğer adetse bitince katılırsınBen yarın için yasin almayayım duruma göre bakayım eğer doğum sonrası kanama gibiyse devam ederim eğer adet gibi olursa ara veririm.. Bende ilk kez doğum yaptım hiç anlamıyorum.. Aslında kanamam kesilmişti.. Bakalım ne olacak.. Böyle olan varsa yazarsa daha iyi fikir sahibi olurum.. Sizin doğumdan bir sene sonra olmuşöyle geç mi olunuyor acaba bilemedim ki yaaa şimdi
Yok yeni liste yok yayınlanmamış..En son noldu şimdi diğer arkadaşa geçtik mi bugün
BenceYok yeni liste yok yayınlanmamış..
39 olmuş sanırım blmiyorum bende tamBenceTenceresiz kaldim anne arkadaşımızın sayısı tamamladı 37 idi akşam üstüne okuyanlar oldu
Aynen canım karışmış sonra dur bakalım39 olmuş sanırım blmiyorum bende tam
Ben anneme okuturum canım gün içinde.Arkadaşlar toplam 40 oldu dün akşam yeni kişiye geçemedim 1 tane alabilecek olan varsa yeni kişiye geçelim ben özel günümde olduğum için tamamlayamadım
Canım sen sıradakilere destek olabilirsen daha iyi olur özel gününde diğer arkadaşlarla tamamlarız Allahın izniylemutlulukbenihicbirakma canım salı gunki arkadaş için 1 tane okudum. Hafta sonu gibi regl olacağım,şimdiden fırsat bulursam o günler için okuyup o günlerde mi yazayım yoksa burdaki okumalara mi destek olayım?gün içinde bir tane daha okuyabilirim ihtiyaç varsa?
Tamam saol canım Allah kabul etsin yeni kişiye geçiyorum şimdiBen anneme okuturum canım gün içinde.
Adet olabılır canım bellı olmuyor dehısıypr bende 50 gün sonra olmustumBen doğum yapmıştım 40 günü geçeli bir hafta kadar oldu kanamam başladı.. Bu kadar erken adet olunuyor mu bilen var mı?? Eğer adetse ben yasin okumaya ara vereceğim maalesef..