- 5 Şubat 2012
- 3.938
- 2.524
-
- Konu Sahibi mutlulukbenihicbirakma
1 tanesini okudum diğerini de birkaç saat içinde okurum inşallahgüncel okunan sayımız 31 arkadaşlar
bildirim yapmayanlar
G Gokyuzummm
Ronron77
orjinal19
kavs-i kuzah ve annesi
R rana20 ve annesi
Tenceresiz kaldim anne
Jawlensky
askrhpozitif
Mucizemm222
Bonus
nur1134
1 tanegüncel okunan sayımız 31 arkadaşlar
bildirim yapmayanlar
G Gokyuzummm
Ronron77
orjinal19
kavs-i kuzah ve annesi
R rana20 ve annesi
Tenceresiz kaldim anne
Jawlensky
askrhpozitif
Mucizemm222
Bonus
nur1134
güncel okunan sayımız 31 arkadaşlar
bildirim yapmayanlar
G Gokyuzummm
Ronron77
orjinal19
kavs-i kuzah ve annesi
R rana20 ve annesi
Tenceresiz kaldim anne
Jawlensky
askrhpozitif
Mucizemm222
Bonus
nur1134
2. Yasini de okudumgüncel okunan sayımız 31 arkadaşlar
bildirim yapmayanlar
G Gokyuzummm
Ronron77
orjinal19
kavs-i kuzah ve annesi
R rana20 ve annesi
Tenceresiz kaldim anne
Jawlensky
askrhpozitif
Mucizemm222
Bonus
nur1134
Arkadaş için bir tane okuyorum Allah kabul etsin inşallahgüncel okunan sayımız 31 arkadaşlar
bildirim yapmayanlar
G Gokyuzummm
Ronron77
orjinal19
kavs-i kuzah ve annesi
R rana20 ve annesi
Tenceresiz kaldim anne
Jawlensky
askrhpozitif
Mucizemm222
Bonus
nur1134
Tenceresiz kaldim anne in niyetine 2 tane alıyorum Rabbim niyetini kabul etsin ins
Canım ben etiket yapmayı bilmiyorumarkadaşımızın niyetine 2 tane okudum.. Allah niyetini kabul etsin İnşallah
1 Tane alıyorum sıradaki arkadaşımız için. Rabbim niyetini kabul etsin. bir de ben ayın 17 sinde doktora gideceğim çok sonlardayım ama biraz erken okunması mümkün mü benim için
sıradaki arkadaşımıza 1 tane okudum canım Rabbim kabul etsin inşallah
Allah hepinizden razı olsun rahatsızlığım yüzünden giremedim uzun süre ...inşallah şifa bulurum niyetim bir an önce sifa bulmaktı rabbim tim hastalara şifa versin inşallahTenceresiz kaldim anne için okuyanların sayıları ve güncel listemiz telefondan girdiğim için bugün tek seferde yayınlayamadım
mutlulukbenihicbirakma ANNESİ-1
mutlulukbenihicbirakma - KARDEŞİ -1
zey_nep -1
S Sabr-Sukur-Dua -1
SoLeiL12 -2
G Gokyuzummm -Bildirim yapmadı
Ronron77 - bildirim yapmadı
S Sonbahar12345 -1
burcusami -2
humanbeings -1
orjinal19 - bildirim yapmadı
kavs-i kuzah ve annesi -1
R rana20 -1
H hurgenaral -1
Tenceresiz kaldim anne -bildirm yapmadı
Merayyy -1
H M -2
Jawlensky -2
YaKaMoZz-z -özel gün
Sadelikherseydir -1
Mehfam - rahatsız
askrhpozitif -2
goah -1
M MaviMabellee -1
@morkagit -1
poncikbirgelincik -1
Catlak-kurabiye -1
Mucizemm222 -1
S Suskunhanim -1
Bonus bildirim yapmadı
mutlulukbenihicbirakma -1
Yarimm66 -2
nur1134 -3
R rana20 Annesi -1
B Black93 -3
BereliPenguen -2
@ayşenurt3991 -1
Allah acil şifalar versin canım. Özel değilse hastalığınız nedirAllah hepinizden razı olsun rahatsızlığım yüzünden giremedim uzun süre ...inşallah şifa bulurum niyetim bir an önce sifa bulmaktı rabbim tim hastalara şifa versin inşallah
Sıradaki arkadaş için bir tane aliyorjm yarın okuyabilirim anca
İltihaplı omurga romatizmasi canım ankilozan spondilit tıptaki adı ...ağrılarım çok şuan dizlerimden yuruyemiyorum ...sırtımda biraz hasar var öyleyim işte ..rabbim beterinden korusunAllah acil şifalar versin canım. Özel değilse hastalığınız nedir
Rabbim acil şifalar versin inşallah en kısa zamandaAllah hepinizden razı olsun rahatsızlığım yüzünden giremedim uzun süre ...inşallah şifa bulurum niyetim bir an önce sifa bulmaktı rabbim tim hastalara şifa versin inşallah
Sıradaki arkadaş için bir tane aliyorjm yarın okuyabilirim anca
Arkadaşlarda rahatsız olduğun hakkında ilk sayfalarda konuşmuşlardı hatta onlar davet ettiler sanıyorum, merak etmiştim canım o zamandan. Allahu Teala dan tez zamanda hayırlı şifalar diliyorum senin için. Anneme yasin okumuştum ama yarın bende okuyacağım dua edeceğim. Derdi veren Rabbim dermanını da tez zamanda versin inşallahİltihaplı omurga romatizmasi canım ankilozan spondilit tıptaki adı ...ağrılarım çok şuan dizlerimden yuruyemiyorum ...sırtımda biraz hasar var öyleyim işte ..rabbim beterinden korusun
Allah hepinizden razı olsun rahatsızlığım yüzünden giremedim uzun süre ...inşallah şifa bulurum niyetim bir an önce sifa bulmaktı rab