Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elektrik, su, doğalgaz fiyatları uçmuş ama önemli değil, o taraflardan söğüşlenmeye yıllardır alışığız ne de olsa. Poşet yeni bir durum. Poşet hassas noktamız o yüzden.Yakında onların da kuyruğuna gireriz.bu kadar pahalılık normal gibi herkes aaa poşet paralı oldu diyor
![]()
Yeniliklere açık değiliz hep ondanElektrik, su, doğalgaz fiyatları uçmuş ama önemli değil, o taraflardan söğüşlenmeye yıllardır alışığız ne de olsa. Poşet yeni bir durum. Poşet hassas noktamız o yüzden.![]()
Kuyrukları eski türk filmlerinde görürdükŞimdiden giriliyor ki domates salatalık marul kuyruğuna... şaka gibi.
Giren var artıkYakında onların da kuyruğuna gireriz.bu kadar pahalılık normal gibi herkes aaa poşet paralı oldu diyor
![]()
Küçük görme değil anlatmak ya da şikayetlenmek istediğimiz şey.Hayat pahalılığına %100 katılmakla birlikte, koyun-çoban zihniyeti ile küçük görmeler devam ettikçe yine kaybeden taraf bellidir. Türk siyasi tarihi okumadan bugünün nasıl oluştuğunu ve insanların eylemlerini anlayamazsiniz.
Muz benim kızımın sınıfında da yasaklı meyvelerdenKüçük görme değil anlatmak ya da şikayetlenmek istediğimiz şey.
Dar gelirlinin hala bu kadar tamahkar ve itaatkar olması mesele.
Siyasi konulardan oldukça uzak bir mesele bu.
Geçen sene bir konuda bahsetmiştim, çocuğu ilkokula giden bir aile beslenme listesinden muz çıkarılması yönünde talepte bulunmuş, çünkü daha önce hiç görmemiş ve yememiş o çocuklar!
Ülkemizin belli bir bölgesinde zibille varolan meyveyi daha tatmadan, 7 yaşına gelen çocular var.
Bu kadarı fazla değil mi?
Şükürsüz olun denmiyor kimseye, ama bu kadar da kör olmak başka bir boyut.
Muz bu coğrafyada tropikal bir gıda olmuş artık.Muz benim kızımın sınıfında da yasaklı meyvelerden
İronimi buben gidişattan gayet memnunum şikayet edecek hiç bir şey yok herşey bol bol var ülkemiz de paramız da yetiyor herşeye harcamasını bilirsek
yok artık böyle düşünüyorum herkes memnunsa ee ben de memnunumİronimi bu
Bi an şok oldumyok artık böyle düşünüyorum herkes memnunsa ee ben de memnunum