Umarım düzelirDüzeleceğine dair hiç umudum yok.
İnsallahUmarım düzelir
Pazara gittim ıspanak 8tl,pırasa 8tl,marul 6tl. meyve fiyatlarını yazmayım bile.Aynen öyle dolaplar bomboş ama herkes memnun veya suskun veya eskiden su bulamazdık su diyorlar
Herkesi bir korku havası sarmış, çünkü öyle gösteriliyor tvlerden, ellerinde silah sokaklara çıkan siviller falan, allah sonumuzu hayır etsin.İnsallah
Pazara gittim ıspanak 8tl,pırasa 8tl,marul 6tl. meyve fiyatlarını yazayım bile.
Nasıl memnunlar ve tepkisizler anlayamıyorum.
Yazacağım çok şey var ama...Düzelmez.
Neler yazıyor siliyorum siyasete gidiyor ucu diye ama, asgari ücretle 5 kişilik aile geçindirip, çocuk okutup, kirada oturan insanlar ‘çok şükür daha ne olsun’ demeyi bırakmazsa, hiçbir şey düzelmez.
Sorun en diptekinin nefes almaya tamah etmesinden kaynaklı.
Eskiden hava da bulamazdık bu millete göreAynen öyle dolaplar bomboş ama herkes memnun veya suskun veya eskiden su bulamazdık su diyorlar
Yakında onların da kuyruğuna gireriz.Bu çöküş birden olmadığına göre, birden de düzelecek hali yok. Gelecekle ilgili de pek umudum yok. Hani bir laf var; "İnsan eşek olunca semer vuran çok olur," diye... Ülkenin topluca bir bilinçlenmesi, cehalet kabuğundan sıyrılması lazım ama... Aması çok. Geçen manava girdim, azıcık domates, salatalık, biraz da muz aldım, 30 lira verdim, çıktım. Hadi muz pahalı da, size ne oluyor sayın domates ve salatalık... Eskiden para etmezdi bunlar, saksıya diksen yetiştirebileceğin şeyler, şimdi tropikal meyve muamelesi görüyor. Yakında her salatalığı, elmas yüzükler gibi sertifikalı satacaklar, gidiş oraya doğru.
Şimdiden giriliyor ki domates salatalık marul kuyruğuna... şaka gibi.Yakında onların da kuyruğuna gireriz.bu kadar pahalılık normal gibi herkes aaa poşet paralı oldu diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?