:teytey:
Vay vayyyy denef ablam benim kısa saç ne kadarda yakışmış..Fıstık gibi olmuşsun..
Bende saçımı kısacık kestirdim deyince erkek gibi sanmıştım..Gerçi oda yakışmıştır benim ablama demiştim ama çok güzel olmuşsun..
İnşallah çok güzel vakit geçirmişsinizdir..Buluşmanızın daha kalabalık olarak tekrarı nasip olsun inşallah..
Herkes çok güzel, çok şık.kaydirigubbakcemile5.
Hepinizi çook öpüyorum.Şeniz..
Tşk ederiz ablacım seninde olmanı isterdik bu resimlerin arasında ama kısmet işte :1rolleyes::1hug:
tabıkı canım nasıp kısmet işte... olsun bakalım hayırlısı olsun
düzceye geldıgımde benım içinde toplanırız canım olmazmıkaydirigubbakcemile5
bu arada çok zarıf gözukuyorsunuz sositososito
canım kardeşim denefım çok guzel olmuş saçların :teytey:
yeşilli ablam çok hoşmuş yavv tam bi Türk kadını havası var çok tatlısınzzz yaaa keşke bende gelebilseydimm
canlarım nede güzel çıkmışsınız keşke düzcede olabilseydimde tatlı sohbetinize katılıp güzel yüzlerinize bakabilseydim.hepinizi tek tek öpüyorum ALLAHA emanet olun
kriz mıriz yanim ama kurban oluncada migdelere krap giriyobacım kriz va kriz...öle paraları savururmuyuz biz.kaydirigubbakcemile3..bi dahaki buluşmada senide bekliyom arkadaşım...
Birdahaki buluşmada senide bekliyoruz canım
Geldiğinde cafeye zorluk çekmessin tanıyorsun hepimizi artıkşakkıdı
Hepimiz yeni kahvaltıdan kalkmıştık birşeyler içtik sadecene cokacimcoook
evt arkadaşlar oldukça hoş vakit geçirdik. keşke herkes olabilseydi katılım az fakat sıcak bi buluşmaydı denef72 melisanur ve uzak superisini tanıdığım için mutluyum son derece samimi ve canayakın kişilerdi umarım bu buluşmalar sık sık tekrarlanır ve diğer arkadaşlarıda tanımak nasip olur inş.a.s.
yahu bu hatunların hepsi birbirinden hoş. a.s.
umarım dostluğunuz daim olur.sık sık bir araya gelirsiniz.
keşke bende gelebilsem senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?