- Konu Sahibi melisanur
şüper şüper valla....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tesekkürler elifimiz ve melisamız....çok merak ediyodum.ellerinize saglık...
hepinizde çok güzel çıkmışsınız vallah
her zaman böyle toplaşın işte be canısılar aaaaaaaaaaa
bide düzceli dostlar olacaksınız yanim
denefi cepten arayacaktım ama malesef cebim arızalanmış karşı tarafa sesim gitmiyo:roflol:
küçük oğlan ne yaptıysa telefonuma
harika eğlenmişe benziyorsunuz
eeeeeeeeeeeee bu sefer yedikleriniz yoktu önlerinizde ne yediniz bakalımcokacimcoook:roflol:
dostluğunuz herdaim olsun :1hug:
amanda aman benim güzeller güzeli denefimin saçları da çok süperrrrrrrrrrrr olmuş
kızlar harikasınız
hepinizde çok güzel çıkmışsınız vallah
her zaman böyle toplaşın işte be canısılar aaaaaaaaaaa
bide düzceli dostlar olacaksınız yanim
denefi cepten arayacaktım ama malesef cebim arızalanmış karşı tarafa sesim gitmiyo:roflol:
küçük oğlan ne yaptıysa telefonuma
harika eğlenmişe benziyorsunuz
eeeeeeeeeeeee bu sefer yedikleriniz yoktu önlerinizde ne yediniz bakalımcokacimcoook:roflol:
dostluğunuz herdaim olsun :1hug:
of ya bende ordaydım ya ama saat uymadı ne yapayım...valla hepiniz harikasınız...yaşasın kk dostluğu.... kızlar hepinizi Şeniz
fıstık gibisiniz maaşallah,
harika görünüyorsunuz dostluğunuz bir ömür daim olsun kızlara.s.,
melisanurcum seni görmek harika çok tatlısın cicişim:1hug:,
Kk nın güzel hatunları çok tatlısınız...
Buluşmalarınızın vedostluğunuzun devamı hep gelir inşallah...
iyi bayramlar CANLARIM harika çıkmışsınız adigelerim benim bu birazda çerkezlerin buluşmasımı olmuş ne MAŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHH BAŞKA NEDEYİM
canlarım nede güzel çıkmışsınız keşke düzcede olabilseydimde tatlı sohbetinize katılıp güzel yüzlerinize bakabilseydim.hepinizi tek tek öpüyorum ALLAHA emanet olun
ben gördüm .ne güzel hepinizde aynı yaşıtsınız,aşağı yukarı.çokta güzel çıkmışsınız.
kız denef ne aralık evlendinde sen.allah aşkına daha çok gencsin.bizim topik + 40 olduğundan ben seni daha olgun sanmıştım.:1no2:yanılmışım.
sevindim hepinizi tanıdığıma,çok güzel ve hoş fıstıklarsınız.
dosluğunuz daim olsun kızlar.Şeniz