Doğuma Hazırlık Düzce’de doğum yapanlar ve yapacak olanlar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

visneliturta81

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
16
Selam kızlar. Düzce’de yakın zamanda doğum yapanlar ya da doğum yapacak olanlar hangi hastane ve doktora gidiyor? Doğum yapanlar gittikleri yerden memnun kaldı mı? Düzce Üniversitesine hocaya gidiyorum ama orada doğum nasıl oluyor bildiğim kadarıyla hoca doğuma gelmiyor, doğumu kim yaptırıyor? kafam çok karışık 😞

İmkanınız varsa özele gidin. Ben orda birini ziyarete gitmiştim üç kişi dipdibe yatıyolardı. Refakatciye sandalye sadece. :KK43: Kuzenim geçen sene cagsuda dogum yapti. Ücretler bana çok yüksek gelmemişti. 🤗

Üniversite yi bende onermiyorum iki kere gittim ikisindede pişman oldum hatta son gittiğimde hadi gel seni dogurtalim dedi doktor durup duruken..ben duzcede yaşıyorum ama doğum için sakarya ada tıpa gittim çokta memnun kaldım odalari otel gibi tek kişilik tv var buz dolabı var klima var varda var yani ayrıca refakatçi için açılabilir koltukları var çok rahattı benim için..çağSu da vasat geliyor açıkçası yani şu duzcede doğum yapılacak hastane yok bence

Back