Düzce,Kocaeli,Ssakarya'lı arkadaşlar

ben güneydoğuda ve doğu anadoluda çalışmıştım. gebzede çalışmak doğudan daha kötü anladım. peki gebzede ve darıcada yaşayan insanlar nerelerden gelmiştir? bu konuda bir bilginiz var mı? yörük mü?doğudan gelen göç mü? yoksa balkanlardan gelen romanlar falan mı var? bunu bilmek isterim.
Valla gebze biraz karışık her memleketten insan var.Ama Darıcanın merkezi göçmenlerden oluşuyo.Bulgaristan göçmenleri..Ama roman değiller bildiğim kadarıyla.Yani şöyle her memlekette olduğu gibi karışık okullar var.Ama bana göre dilovası hariç gebze ve darıcadaki okullar çalışılabilir okullar.Hepsini bilemem ben 2 tanesinde ücretli öğretmenlik yaptım.İkisinden de memnundum..

Valla gebze biraz karışık her memleketten insan var.Ama Darıcanın merkezi göçmenlerden oluşuyo.Bulgaristan göçmenleri..Ama roman değiller bildiğim kadarıyla.Yani şöyle her memlekette olduğu gibi karışık okullar var.Ama bana göre dilovası hariç gebze ve darıcadaki okullar çalışılabilir okullar.Hepsini bilemem ben 2 tanesinde ücretli öğretmenlik yaptım.İkisinden de memnundum..

2013 tercih sayfası açıldığında açılan okullar konusunda size sorabilirim değil mi? bu yıl tayinim çıkar kesin.

2013 tercih sayfası açıldığında açılan okullar konusunda size sorabilirim değil mi? bu yıl tayinim çıkar kesin.

Tabiki sorabilirsin.Eğer bildiğim okullar olursa bilgi verebilirim.Ama ben konuyu takip etmeyi unutabilirim sen benim yorumumu beğenirsen bana bilgilendirme olarak gelir.Ancak o şekilde fark ederim yazdığını.Yada özel mesaj atarsın olur mu ??

Merhaba
Sakarya Geyveliyim.
Geyve küçük ve gelişmemiş bir ilçedir.Merkeze 27 km uzaklıktadır.
Ulaşım sıkıntısı yoktur.Merkeze her 5 dk.da bir dolmuşu vardır.
Dolmuş ücreti merkeze 3 tldir.
Sakarya Üniv.Geyve MYO olduğu için genç nüfus fazladır.
Kiralar 300-350 tl arasında değişir.
Yurt imkanı vardır
Öğretmen evi mevcuttur.:nazar:
Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Hakkınızda hayırlısı olsun

X