günaydın arkadaşlar.4 gündür evde internetim kesik...haber verdim yapmaya gelmediler.gök gürledi benim telefon hattım kesildi.gündüzüm buluşma diyon ya bacım sen hele bi düzceye gel bacım konuşuruz.herkese iyi günler...ben hemen yazıp çıkıyorum patronum gelecek.bu pazar kimler gelebilecek buluşma yaparsak yazsın buraya ben ona göre diger kızlarla haberleşirim...olmazsa gündüzüm sen bana gelirsin evime olmamı gülüm kimse gelemezse...
ortadan ayrılmana gerek yok topramaman alllahım biri kardeşim biri topram..ortadan ayrılcam şimdi kıskançlıktan...:umursamaz:
ortadan ayrılmana gerek yok topram
nazar değdi bana gelemiyom nedenide eşim'in beli tutuldu ondan
bende fındık zamanı gelmeyi uygun buldum
fındık toplamaya annemlere yardıma gelecem
ortadan ayrılmana gerek yok topram
nazar değdi bana gelemiyom nedenide eşim'in beli tutuldu ondan
bende fındık zamanı gelmeyi uygun buldum
fındık toplamaya annemlere yardıma gelecem
günaydın hemşolarım:)
dün denefle tanıştık.....onu tanımak çok güzeldi....çok şeker çok candan bir insan....
inş tekrarını yaparız..gündüzüm gelememene çok üzüldümgeçmiş olsun ......
inş bir gün hep beraber buluşma şansımız olur....belli olmaz bir günde denef istanbula gelir :))
inşallah topram fındık zamanı annene gelirsen karşılaşırız canısıçok geçmiş olsun topram ya eşin için üzüldüm ... herşey nasip kısmet diyelim..belki bir gün bende düzceye geldiğimde denk geliriz de tanışma fırsatımız olur...
oh oh sohbetiniz bol olsun fıstık ne güzel diymi şimdiye kadar birbirimizin varlıklarını bilmiyorduk kk sayesinde siz topraklarımla tanışma imkanı buldum niçe kopmayacak dostluğumuzageçmiş olsun canım.dün biz senayda ve mavi okyonusla buluştuk...resim çektik ama hatıra olsun diye.öle artistlik resimlerimizi göstermeyiz...:roflollanlasaydık inan böle güzel bir buluşma olmazdı.ikiside çok şekerler.çok sevdim...opuyorumnanaktan
bu arada finduga bekliyom kanka.haberin olsunkaydirigubbakcemile3
evet ya senayda buluşamadık ya herşeyin başı sağlık olsun cancanlarımgünaydın hemşolarım:)
dün denefle tanıştık.....onu tanımak çok güzeldi....çok şeker çok candan bir insan....
inş tekrarını yaparız..gündüzüm gelememene çok üzüldümgeçmiş olsun ......
inş bir gün hep beraber buluşma şansımız olur....belli olmaz bir günde denef istanbula gelir :))
kızlar ben geldim bu akşam çok yorgunum aslında ama bakmadan edemedim neler yaptınız görüşmeyeli bakem bi buluşma kokusu alıyorum sankilmaz:demek bensiz buluştunuz he alacağınız olsun klava:şaka bi yana sevindim sizin adınıza nasıl geçti buluşma kimler vardı he bu arada hani fotolar koymamışsınız galiba koymıcaksanız senayda bana gönder fotoları merak ederim şimdi..bu arada hepinizin kandili mübarek olsun inş:Saruboceq puyorumnanaktan
günaydın hemşolarım...geçmiş kandiliniz mübarek olsun..köyde net yok giremedim evden.pc yapıldı ama...deli oldum ya.laelaelaelaelaezaten 1 haftadır pc bozuktu.bende şans olsa zaten..
burfem hoş geldin tatlummm....senayda göndersin sana artistlik fotolarımızı..hepinizi çok öpüyorum....kib canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?