Düzce///81

selam
senayda canım nasılsın ne kursuna gidiyosun.
sağol canım iyiyim...
arapça ve osmanlıca kursuna gidiyorum yanı sıra fıkıh bilgileride öğrenmeye çalışıyorum..
yaklaşık 5 yıl boyunca ne kadar hobi bölümü varsa gittim dikişten tut ahşap boyamaya kadar :hulya:en çokta ahşap boyamada sardım kaydirigubbakcemile3
bu senede arapçaya gitmeye karar verdim ..napim canım evde oturmak beni çok sıkıyor alıştım bide hersene hersene :))

iyi akşamlar herkeze

sanada hayırlı geceler canım .kaydirigubbakcemile3.ee baya geç oldu bu mesajı yazdıgım sen şimdi mışıl mışıl uyuyon yatagında..

sağol canım iyiyim...
arapça ve osmanlıca kursuna gidiyorum yanı sıra fıkıh bilgileride öğrenmeye çalışıyorum..
yaklaşık 5 yıl boyunca ne kadar hobi bölümü varsa gittim dikişten tut ahşap boyamaya kadar :hulya:en çokta ahşap boyamada sardım kaydirigubbakcemile3
bu senede arapçaya gitmeye karar verdim ..napim canım evde oturmak beni çok sıkıyor alıştım bide hersene hersene :))

ne kadar güzel .bende çok istiyorum kurslara gitmeyi.ama malesef gidemiyorum ...mafoldumben

sanada hayırlı geceler canım .kaydirigubbakcemile3.ee baya geç oldu bu mesajı yazdıgım sen şimdi mışıl mışıl uyuyon yatagında..

ne kadar güzel .bende çok istiyorum kurslara gitmeyi.ama malesef gidemiyorum ...mafoldumben

senle ben birilerini beklemeye mahkumuz canısı
senayda kolay gelsin canım
bende ismek kursuna gitmeyi düşünüyorum kafa dağıtmak için

cumatebrikkarti.jpg

teşekkürler arkadaşlar ben hastayım hazıranda ameliyat olacağım inşallah iyileşip aranıza döneceğim

selam kızlar ..hayırlı geceler.eşim gelmeden bi bakayım dedim.neler yapıyonuz.yasemin canım çok geçmiş olsun.tez zamanda aramızda ol emi..

ula düzceli hatunlar nirdele gizlendiniz gene aaaaaaaaaaaaa
bende gelmiyecem bak ona göre

selam kızlarrr
nasılsınız?
nerelerdesiniz?
kimsecikler uğramıyo artık:umursamaz:

Gündüz hayırlı sabahlar demiş bende hayırlı akşamlar diyi o zamana.s.a.s.a.s.a.s.

X