Düzce///81

günaydın kızlarr..yeni bi hafta yeni bir gün inş. çok çok güzel geçer.benim düğünümü sormuşsunuz ekimin 10 yada 17 si kızlar daha kesin değil..

slm kızalr uzun zmn oldu nasılsınız bakalım ben ıyıyı m ıkı cocukla ıste yuvarlanıp gıdıyoruz

of yaaa için daralıyoooo .yagmur yagınca sıkıntı basıyo bana :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

hepinize kocaman kuçak dolusu sevgiler mutluluklar ve
hepinize günaydınlar
umarım bu sayfanın güzel hatunları iyidirlerdir
ara ara girmeme rağmen temizliğimi badanamı ve oturma odamın değişikliğini bitirmiş durumdayım
görüşmek üzere canlar

herkese selamlar ve verdiğiniz bilgiler için çok çok teşekkürler

Hayırlı cumalar

HAYIRLI CUMALAR ARKADAŞLAR .
gündüzüm kolay gelsin dicem zaten bitirmişin.... biş iş kalmamış.gel bacım banada yardım et ....:kedi::kedi:
ben kaynanam gidince başlıcam temizlige daha.mafoldumben

HAYIRLI CUMALAR ARKADAŞLAR .
gündüzüm kolay gelsin dicem zaten bitirmişin.... biş iş kalmamış.gel bacım banada yardım et ....:kedi::kedi:
ben kaynanam gidince başlıcam temizlige daha.mafoldumben

yakın olaydım bi koşu gelirdim canısı
allah sana yardım etsin kanki
ben yaptım temizliğimi ama gözler bende gaygananın evi temizlik istiyor ya
o yüzden dedim vallah 1.nolu görümçeye temizlikçi tutcam diye ses etmedi sonra tut dedi
allah kolaylık versin yorulmadan temizliğini bitir

selam kızlar nasılsınız oh gündüzcüğüm misler gibi otur canım bende yapmadım daha hastane işleri uğraştırdı benı görüşmek üzere

selam
yasemin canım daha bitmedimi hastane işleri....gündüzüm aman tut bi kadın temizlettir..yorma kendini.salla gitsin ..kaydirigubbakcemile3

Selam kızlarr...
Gündüzüm oh ne güzel temizlikler yapılmış...zemuszemus
Mutlulukla otur inş evceğizinde misler gibiii..
Darısı benim başıma inşaallahh..
Kursum bitsin bende başlıycam....
Denefim sanada kolay gelsin canım..
Yasemin geçmiş olsun canım hasta kim önemli bişi yoktur inş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…