• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzce///81

mrb kızlar öncelıkle hepınıze tşk ederım kasıklarımda agrım var salı gıbı doktora gıdıcem dua edın banada kötü bırsey cıkmasın öptüm hepınızı

yasemin geçmiş olsun canım.malesef buluşma yapılmadııı..ben zaten evden ayrılamadım.davet eetim evime ama kimsecikler gelemedi bayramda...:sinifsinif:
çakıl bacım sen nasılsın

davetin için teşekkür ederim canım
inan gelmek ben çok istedim beni bilirsin eşim malesef rahatsızlandı
gribe yakalandı bizde ev de kaldık gitmedik
ist'e giderken annennemlere uğradım ordanda baztık gittik evimize ança düzeldi eşim

yasemin81 sanada geçmiş olsun balım

evdeyim evdeyim yine evdeyimm.ayın 27 sine kadar evde hapisim...mafoldumbenmafoldumben kaynananm bende ayın 27 sinde gidecek...ozamana kadar evden adım atamıyorum(((((((

gündüzüm olsun bacım.gönüller bir olsun.şöle sessiz zamanda otururuz. kayınvaldim bende ya çok kalabalıktık...eşine geçmiş olsun bu arada

gündüzüm olsun bacım.gönüller bir olsun.şöle sessiz zamanda otururuz. kayınvaldim bende ya çok kalabalıktık...eşine geçmiş olsun bu arada

sağol canım zaten gripli gelmiştik düzceye kurbanda keserken terledi ve şifayı iyiçe kaptı
onun için çıkamadık
kendime biraz güvenim olsaydı arabayı alıp kızkardeşimle gelmeyi düşündüm ama
kısmet birdahakine

teşekkür ederim gündüzüm senınde eşine geçmiş olsun yakın olsaydık sızleri evıme davet ederdim böylece tanışmış olurduk

gunaydinop0sh5cj1.jpg

Back